Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.842
- 59.315
- 3.423
şampiyonluk oranları hala 1.16ya 5 yurtdışında
fbye fblilerden çok inanan şabanlara duyurulur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim varsa alınsın dediğine göre sağ bek için Aurier 'e razısın gibi anladım HatibimRomulo momulo kim varsa alinsin yeter
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tamam da ne zaman gelcek. Hadi lan Endur dön köyüne
En kötü halimiz bile ifb yi tokatlarşampiyonluk oranları hala 1.16ya 5 yurtdışında
Caferinim her sezon bu dönemlerde takım olarak regl gibi bir sancı mutlaka yaşıyoruz. Bu kaostan yine Anka gibi küllerimizden doğarak çıkacağız diye düşünüyorum.şampiyonluk oranları hala 1.16ya 5 yurtdışında
Dünkü maçtan sonra pek emin değilimEn kötü halimiz bile ifb yi tokatlar
Avrupa'nın gitmesi üzücü
hoca ne zmn fb maçına topun ağzında çıksa feneri 3ledi enteresan adamDünkü maçtan sonra pek emin değilim

Martens yedeğe acil A kalite skorer bir 8
Gökenim Mertens i geçen sene daha fazla dinlendiriyorduk. Okan son senesi diye posasını çıkarıyor anlayamadım gitti. Haliyle adamın performansta düşmeye başladı.Martens yedeğe acil A kalite skorer bir 8
Önümüzdeki Konya maci cok ama cok kritikhoca ne zmn fb maçına topun ağzında çıksa feneri 3ledi enteresan adam![]()
Mertensin yerine o klasmanda oyuncu alinmali suç Mertens de değil yaptığı istatistikler ortada adam kendi söylüyor vücudum kaldirmiyor diye 37 yaşında o gitmeden yeri doldurulmali.Ahmet Kutucu kendini büyük takim oyuncusu olarak ispat etmeli Yunusun bile kendini kanıtlaması 4-5 yıl sürdü.Mertensde yedekten öteye gitmemeli Ahmet kutucu banko oynamalı Mertens yerine mertensin düşüşü saranın olmayışı hepsi etken
Tolgam geçen sene Fb nin Rams te attığı abuk korner golü gibi tonla gol yedik. Okan sanki hiç defans çalıştırmıyorKorner işini çözmek şart. ifb de kornerden atmaya başladı. Yine bi korner golüne maç vermek bu sefer kaldıramam
Martensle bı sorunum yok , senin dediğin gibi , Barış Yunus bitti , martensin bitmesi normal , bizim hücumla ilintili sıkıntımız yok her maç 2,3 atıp 6,7 net pozisyon kaçırıyoruz, sağlam bir 8 ile Sara öne atılırsa Sara ön tarafı besler martens son 20 dk girer yine basar , gol yeme hastalığına biraz çare olur , ara ara torreirada dinlenmiş olurGökenim Mertens i geçen sene daha fazla dinlendiriyorduk. Okan son senesi diye posasını çıkarıyor anlayamadım gitti. Haliyle adamın performansta düşmeye başladı.
Geçen sene duran top savunamıyoruz gibi kalmamış aklımda kral ya, Nelsson iyi süpürüyordu oraları. Bu sene çok sırıttı bu iş, yemesek de vurduruyoruz her türlü, rezalet.Tolgam geçen sene Fb nin Rams te attığı abuk korner golü gibi tonla gol yedik. Okan sanki hiç defans çalıştırmıyor