Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kuzeyin en cılız Brezilya’nın en kazması ve tonlarca para mı? Tam bize göre.. saldırın

Korner işini çözmek şart. ifb de kornerden atmaya başladı. Yine bi korner golüne maç vermek bu sefer kaldıramam

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hoca ne zmn fb maçına topun ağzında çıksa feneri 3ledi enteresan adam:asd:
Önümüzdeki Konya maci cok ama cok kritik

febenin ciddi sekilde puan kayba ihtimali var bütün momentum tekrar elimize gecebilir. Ondan sonra da derbiye kadar puan kesinlikle kaybetmemek gerekiyor. Sampiyonlugun kilidi bu faktörler bana göre.

Mertensde yedekten öteye gitmemeli Ahmet kutucu banko oynamalı Mertens yerine mertensin düşüşü saranın olmayışı hepsi etken
Mertensin yerine o klasmanda oyuncu alinmali suç Mertens de değil yaptığı istatistikler ortada adam kendi söylüyor vücudum kaldirmiyor diye 37 yaşında o gitmeden yeri doldurulmali.Ahmet Kutucu kendini büyük takim oyuncusu olarak ispat etmeli Yunusun bile kendini kanıtlaması 4-5 yıl sürdü.

Korner işini çözmek şart. ifb de kornerden atmaya başladı. Yine bi korner golüne maç vermek bu sefer kaldıramam

Tolgam geçen sene Fb nin Rams te attığı abuk korner golü gibi tonla gol yedik. Okan sanki hiç defans çalıştırmıyor

Gökenim Mertens i geçen sene daha fazla dinlendiriyorduk. Okan son senesi diye posasını çıkarıyor anlayamadım gitti. Haliyle adamın performansta düşmeye başladı.
Martensle bı sorunum yok , senin dediğin gibi , Barış Yunus bitti , martensin bitmesi normal , bizim hücumla ilintili sıkıntımız yok her maç 2,3 atıp 6,7 net pozisyon kaçırıyoruz, sağlam bir 8 ile Sara öne atılırsa Sara ön tarafı besler martens son 20 dk girer yine basar , gol yeme hastalığına biraz çare olur , ara ara torreirada dinlenmiş olur

Tolgam geçen sene Fb nin Rams te attığı abuk korner golü gibi tonla gol yedik. Okan sanki hiç defans çalıştırmıyor
Geçen sene duran top savunamıyoruz gibi kalmamış aklımda kral ya, Nelsson iyi süpürüyordu oraları. Bu sene çok sırıttı bu iş, yemesek de vurduruyoruz her türlü, rezalet.

sara'nın olmaması oyunumuzu direkt etkiledi.

sanchez, torriera, yunus ve barış'ta aynı anda düşüş olunca, malesef böyle bir dönemden geçtik/geçiyoruz.

en kısa sürede bir iki maç üst üste skor alıp çıkışa geçmemiz lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt