Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha Ziyech halen kadroda neyse kurtarıcı olarak gelir kanat transferinide askıya alırlar muhabirlerede küllerinden doğacak diye haber yaptırırlar.

Nedense bu transfer hamlesi bende kötü bir etki yaratmadı. Stoper oyuncularına lig şampiyonluğu için bu kadar yatırım yapılmaz.
Yaptıkları işin en ufak bi mantıklı tarafı yok çağlar djiku varken Carlos alıp üzerine de dünya para verip skriniar almak mallıktır ama bizim çalım meraklısı taraftar yangın yapıyor çalım yedik deyip sezon sonu görürüz kim kime çalım atıyor

EYVAHHHHHHHHH bir transfer daha bitti diyorlar resmi KAP yok Ahmet'in telefonunu alıp odaya kilitleyin.

Şu stopere defanssa beke para verilmez diyenlere deli oluyorum yaa o zaman neden gol yiyoruz diye ağlıyorsunuz devamlı .. kaliteli adam her bölgeye lazım bunun mevkisimi olur ? Bırakın bu işleri ya

Sara işi farklı orada Mctominay, Wendel gibi isimler vardı.

Ama bu iş Doue ve Bissaka isteyip yangınla menajerin kucağına düşüp 10 m euro'ya yakın Jelert almamız gibide olabilir.
Doğru planlama olması nedeniyle kızgınımdan kastım bu. Skriniar'ı isterken aynı zamanda Emerson'da istiyoruz mesela. 3'lü mü 4'lü mü 4'lüye döneceksek o zaman bize ağır stoper olmaz ve solak olmalı alacağımız adamın gibi şeyler var burada hep planlamaya kalıyoruz. O yüzden diyorum transfer yangını yanlış. Erden Timur varken de şu anda da bizim en büyük eksiğimiz adam akıllı piyasayı, futbolu bilen bir Sportif Direktör yangın yapılacaksa bunun için olmalı. Yönetici futbolcu bakmaz o sadece maliyete bakmalı. Bu işleri adam akıllı bir SD ve onun kuracağı içinde TD ve Scout departmanında olacağı ekip ilgilenir. Bu olmadıkça bu salaklılar anlamsız transferler devam eder.

Bizim stoper hattımız iyi sadece rehabilitasyonu etmek gerekli hepsi çok mutsuz ve tedirgin...ben orta saha ve 2 kanat oyuncusu alıp transferi kapatırdım, 3 lü defansa dönerdim.

adamlar taktiklerini bile bizden kopyaladılar.

3lüye döndüklerinden beri kolay gol buluyorlar.

Nesyri de Dzeko da çift forvette daha rahatlar.

aldıkları 2 stoperi de Mert le Mercan yerine 11e atarlar.

Baya sağlam oldular geride
inş bize de 2 forvet çıkma cesaretini gösterirler

Yalniz iyi para harciyorlar. Gene sampiyon olamasalar kulübü devir ederler ali koca heralde. Menerbahceden olur kocbahce. Kisim kisim oldular zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt