Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan buruk'a da kızamıyorum. adama oyuncu alamıyorlar, dün takım değişiklik diye bağıyor, sahaya atacağın oyuncu sayısı 1-2 en fazla onlar da soru işareti.

Nevzat dun aksam Skriniar Galatasaray'a imza atmisti demisti. O tweetleri duruyor mu?

fenerbahçe bir oyuncuya talip olursa çubukluyu giyecektir sözü yine gerçek oldu

vallahi utanıyorum

Rotasyon dar ve niteliksiz
İlk 11için bariz eksikler ortada
İhtiyaçlar sezon başından beri belli
Ama gel gelelim hala ortada somut bir plan yok

Nevzat dun aksam Skriniar Galatasaray'a imza atmisti demisti. O tweetleri duruyor mu?
Ahmet ercanların galatasaraylı versiyonu olan o adam bu forumda neden yasaklanmıyor ki ? bir ortam içinde bulunacak en son insan tipidir ahmet ercanlar ve nevzat gibi tipler.

Siz dua edin bu beceriksizler şampiyonluğu vermesin

Dursun Özbek Galatasaray başkanı olabilecek kalibrede biri değildir. İlk başkan olduğu günden bunyana aynı fikirdeyim..
Sen de paşasın o da paşa diye futbol aş de herkesi paşa yaptı şimdi herkes kafasına göre takılıyor

Çok ciddi vaziyette tezeği avuçlamış bulunmaktayız. Yazın kenara önümüzdeki beş lig maçında minimum beş puan kaybı

Okan buruk'a da kızamıyorum. adama oyuncu alamıyorlar, dün takım değişiklik diye bağıyor, sahaya atacağın oyuncu sayısı 1-2 en fazla onlar da soru işareti.
Evet jelerte 10 yusufa 6 bons batshuayiye yıllık 4m verdiriyo ama oyuna alacak adamı yok

Adam ne zorluklarla çalışıyor saçını süpürge etti takım için

Bizim takımda inanilmaz bir maaş dengesizliği var malesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt