Okan Gecir
Tecrübeli Üye
- 27 Şubat 2024
- 5.058
- 2.979
- 523
Okan buruk'a da kızamıyorum. adama oyuncu alamıyorlar, dün takım değişiklik diye bağıyor, sahaya atacağın oyuncu sayısı 1-2 en fazla onlar da soru işareti.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ahmet ercanların galatasaraylı versiyonu olan o adam bu forumda neden yasaklanmıyor ki ? bir ortam içinde bulunacak en son insan tipidir ahmet ercanlar ve nevzat gibi tipler.Nevzat dun aksam Skriniar Galatasaray'a imza atmisti demisti. O tweetleri duruyor mu?
Nelsson varken sağ bek bitmeliydi ama yönetim bitirebilir mi mümkün değil.Stoperden evvel sağ bek bitsin istiyorum artık
Menajer önerisi ÇAKMA stoper...
Akıl değil mantık transferi olur twitter'da çıkar 5-6 adam sayfa sayfa analiz paylaşır.Yeni Jelertler geliyor.
Evet jelerte 10 yusufa 6 bons batshuayiye yıllık 4m verdiriyo ama oyuna alacak adamı yokOkan buruk'a da kızamıyorum. adama oyuncu alamıyorlar, dün takım değişiklik diye bağıyor, sahaya atacağın oyuncu sayısı 1-2 en fazla onlar da soru işareti.
Bu yönetim yazın yaptığı hatalarla sampiyonlar ligi biletini ve süper kupayı verdi. ligi de verebilir.Siz dua edin bu beceriksizler şampiyonluğu vermesin
Kaan sanki futbolu sezon sonunda bırakacakmış gibi oynuyor. En büyük sorun sağ bekte, ayrıca sol bekimiz de yine yok yine yokStoperden evvel sağ bek bitsin istiyorum artık