Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mauromuz ikna etmemişmiydi skriniarı

Sakatken bile gssini düşünüyorrrrrrrr

Evet avarel evet
aklı başında kimse öyle düşünmüyor da, (düşünenleri tenzih ediyorum)

konuyla alakası bile olmayan bir zaman diliminde bile icardi konuşuyorsun. hoş olmuyor.

daha geçen gün "jelert'i sal" yeaa diyordun. ben hatamı kabul ettim ve abarttığımı farkettim.

ancak şimdi aynısını kendin yapıyorsun :) abartma.

Skriniar olmaz ise disasi hazır diyen rodolph görelim haberini.

avrupa listesinde 2 oyuncu eksik kalma pahasina ziyech, yusuf, jelert, nelsson ve icardi (lisans askiya alma) mevzusu halledilmeli. bu oyunculara ligde bile forma verilmiyor...

ADS den Semih’i alır bunlar stoper. Nelsson’u tutun transfer falan yapmayın gidin memleketinize çiğköfteci olarak devam edin hayatınıza

İbram'in tek başına getirebileceği oyuncu en fazla Adana'daki semih

GALATASARAY bu yüzden güçlü camia, hemen tepki veriyor, bu sayede bu senede şampiyon olacağız, aynı ligin başında olduğu gibi, transferin son gününe kadar sıkıntılar devam eder 3 tane iyi transfer yapılır, transfer sezonu kapanır, kenetlenir ve sahada yine fırtına gibi eseriz, ben camiamızı bu gibi durumlar daha dinamik tutuğuna inanıyor ve doğru isimlerin bir araya gelerek takım olup bu işi rahatça bitireceğimize inancım tam, ezikler ise kırılgan ve uçlarda yaşıyorlar sürekli transfer dönemi şampiyonu uçuyorlar ama biz yetinmiyoruz eleştiriyoruz buda bizi daha da güçlendiriyor.

Sene başında Senin elinde Nelson var 2 senenin şampiyon kadrosu as stoperi , Emin var bunları kazansak şuan en azından stoper aramazdik diğer yerelere odaklanirdik. Esas sıkıntı olan yerleri cozemeden başka sıkıntılar çıkarıyoruz kendimize

Istikrar istikrar diyorum ama yemişim istikrarını. 2 sene şampiyon olsa da tüm yönetim değişmeli. Bıktım bu ego savaşlarından

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt