Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.761
- 59.195
- 3.423
Astlar üstlerine komutanim desin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
OYYY
yeni rütbeler gelmiş bi kontrol edin rütbelerinizi
begendıysenız bana like atın
Bülent degilmi yav resimdekiMusleracım hoş geldin...
***Mevcut kaptan Muslera.

bence hoca dörtlüyü bozmayacak. skriniar'ı apo'nun yerine sol stoper olarak düşünüyordu6 aylık 3-3.5 milyona iyi ekleme olurdu. 3'lünün ortasında hava toplarında işimize yarardı bence. Ama bizim planlama çok sakat Skriniar + Emerson çok saçma mesela 4'lü de Skriniar Bardakçı'dan 1 tık daha iyi olurdu. Defans arkasına atılan toplarda sorun devam ederdi.
Sana özel rozet hazırlanıyor bilgisine ulastimMüthiş rütben var benimki nerede
Küçük resmi görme büyük resmi gör.Bülent degilmi yav resimdeki![]()
Psg ne seviniyordur. Yarım sezon maaşının yarısını daha verceklerdi ve seneye yine 10 milyon daha ödemesi vardıSkrinar sakatlık muhabbeti ciddi olabilir bu arada gerçektir muhtemelen he abartıldığı kadar bişeyi yoktur belki ama form düşüşü yaşamasının nedenini ortaya koyan bir done olur
kadro dışı adama 25 milyon gömceklerdi. Şerefsizim parti falan yapıyorlardır şimdi.Gerçek olabilir böyle şeyleri çok dikkatli inceliyor bizim kulüp geçtiğimiz sezonlarda ziyechin diz muhabbeti çok kontrol edilmişti mesela zahanında sakatlığı vs fener bakmıyor böyle şeylere taraflara şov yapmak için atlıyorKiralama hakları olsa çoktan almıştık. Bizi ifb taraftarı sanıyorlar. B planımız bile yok.
neydi forumla ilgili beğenemediğin?Forumda meshur degilsin sanirim, senin ayni "Aslan Uye" kalmis. Biraz goygoyculuga baslarsan sen de rutbe alirsin.![]()
Yav rütbenin absürtlüğüne tepkiydi benimki sdasaaderwallıdamı bilmiyorsun yauv
burası gs forumumu?
Fenere çok sağlam girdi bence biz sağlam toparlayacağız bu durumu ben diyim dün sabah falan moralim çok bozuktu ama fenerin mallıklwrı görünce umudum arttı ciddiye almıyorum feneri ölümüz onların dirisini kucakta gezdirirPsg ne seviniyordur. Yarım sezon maaşının yarısını daha verceklerdi ve seneye yine 10 milyon daha ödemesi vardıkadro dışı adama 25 milyon gömceklerdi. Şerefsizim parti falan yapıyorlardır şimdi.
Oh kurtuluyoruz boş heriflerden
Cherki veya Mika iddaası var.Asensioyudami ezikler aliyormus?
Benim rütbe de aynı, kimlerinki değiştikiBenimki hala aynı @Emrah Yıldırım
https://www.gscimbom.com.tr/threads/yeni-uye-rutbe-ve-rank-sistemi-2025.257365/Benim rütbe de aynı, kimlerinki değiştiki