Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
6 aylık 3-3.5 milyona iyi ekleme olurdu. 3'lünün ortasında hava toplarında işimize yarardı bence. Ama bizim planlama çok sakat Skriniar + Emerson çok saçma mesela 4'lü de Skriniar Bardakçı'dan 1 tık daha iyi olurdu. Defans arkasına atılan toplarda sorun devam ederdi.
bence hoca dörtlüyü bozmayacak. skriniar'ı apo'nun yerine sol stoper olarak düşünüyordu

Skrinar sakatlık muhabbeti ciddi olabilir bu arada gerçektir muhtemelen he abartıldığı kadar bişeyi yoktur belki ama form düşüşü yaşamasının nedenini ortaya koyan bir done olur
Psg ne seviniyordur. Yarım sezon maaşının yarısını daha verceklerdi ve seneye yine 10 milyon daha ödemesi vardı :asd: kadro dışı adama 25 milyon gömceklerdi. Şerefsizim parti falan yapıyorlardır şimdi.

Aydınlık tema gayet güzel görünüyor, ancak karanlık tema eski kalitesinden biraz uzak gibi.

Umarım karanlık tema üzerinde çalışmalar devam ediyordur.

Kiralama hakları olsa çoktan almıştık. Bizi ifb taraftarı sanıyorlar. B planımız bile yok.
Gerçek olabilir böyle şeyleri çok dikkatli inceliyor bizim kulüp geçtiğimiz sezonlarda ziyechin diz muhabbeti çok kontrol edilmişti mesela zahanında sakatlığı vs fener bakmıyor böyle şeylere taraflara şov yapmak için atlıyor

images (3).webp

Selam @Umut Gül

Psg ne seviniyordur. Yarım sezon maaşının yarısını daha verceklerdi ve seneye yine 10 milyon daha ödemesi vardı :asd: kadro dışı adama 25 milyon gömceklerdi. Şerefsizim parti falan yapıyorlardır şimdi.
Fenere çok sağlam girdi bence biz sağlam toparlayacağız bu durumu ben diyim dün sabah falan moralim çok bozuktu ama fenerin mallıklwrı görünce umudum arttı ciddiye almıyorum feneri ölümüz onların dirisini kucakta gezdirir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt