Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenere çok sağlam girdi bence biz sağlam toparlayacağız bu durumu ben diyim dün sabah falan moralim çok bozuktu ama fenerin mallıklwrı görünce umudum arttı ciddiye almıyorum feneri ölümüz onların dirisini kucakta gezdirir
Hep diyorum zaten bizim yönetimin en büyük şansı ifb yönetimi, onlarında en büyük şansı bizim yönetim.

Her işte bir hayır vardır. En son Joao Pedro'yu almışlardı biz gidip Mertens'i almıştık.

Ama o acı cümleyi de devamına bırakıyorum; o zaman görevde Erden Timur vardı.
Bugünde bunlar var...
Gh5DvJHWkAAJRt_

2. El Minibüs alıp kulube hediye eden adamlara BU TARAFTAR bu kulubu teslim etti!!!!

Erden Timurun arkasından bu çapsızlar iş çevirip kulubu komple ele geçirdiler

möztürk ve hatipoğlu bu adanların liderleri!

Gerçekten midem bulanıyor

bunları öngöremeyip Erden Timuru bunlara yediren taraftarlara yedi ced küfür ediyorum

lanet olsun size ya lanet olsun!

zaha ziyechmiş! namussuz çapsızlar!
masonum dünden güzel postlar varsa atsana layklayayım

Bu hakemler hicbirsey göremez oldu var geldiginden beri. Eskiden en ince eli bile görürken artik herseyi vara birakiyorlar. Vardaki de o vermediyse vardir bir billdigi ben o riske giremem diyerek sorumlulugu üzerinden atiyor. Böylece dünkü mactaki gibi penaltilar güme gidiyor.

Büyük Kaptan'ı Bülent Korkmaz olarak değil Sabri Sarıoğlu olarak düşünsem daha iyi.

Tam olarak net bir sag bek sart arti 8 ve 10 numara. Hatta Yunusun yerinede bence isi saglama almak istiyorsak iyi bir oyuncu alinmali.
Sallai bence suan sadece Barisin alternatifi olarak düsünmeli. Yunus son aralar havaya girmis gibi oynuyor maalesef. Bir Transfer gelirse belki kendini rekabetten dolayi toparlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt