Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
benım yuzumden senin rutbe gitti
Manuel rütbe verilmiş. Düzenledim farkettiğin olursa yaz.
Üzerime oyunlar oynanıyor rütbem nerede
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
benım yuzumden senin rutbe gitti
Manuel rütbe verilmiş. Düzenledim farkettiğin olursa yaz.
Bizimkilerde pasta kessin.. ulan reziller yawCherki veya Mika iddaası var.
Benimki hala aynı @Emrah Yıldırım
30 binde ulubatli souness oluyoruz heaUmut, Berlin panteriyim diye sevinirsin ama Yaldır Yaldır Hüsnüyü görünce canın sıkılır
Cok fazla kankacilik var diye dusunuyorum.neydi forumla ilgili beğenemediğin?
Hep diyorum zaten bizim yönetimin en büyük şansı ifb yönetimi, onlarında en büyük şansı bizim yönetim.Fenere çok sağlam girdi bence biz sağlam toparlayacağız bu durumu ben diyim dün sabah falan moralim çok bozuktu ama fenerin mallıklwrı görünce umudum arttı ciddiye almıyorum feneri ölümüz onların dirisini kucakta gezdirir
Bugünde bunlar var...Her işte bir hayır vardır. En son Joao Pedro'yu almışlardı biz gidip Mertens'i almıştık.
Ama o acı cümleyi de devamına bırakıyorum; o zaman görevde Erden Timur vardı.
masonum dünden güzel postlar varsa atsana layklayayım2. El Minibüs alıp kulube hediye eden adamlara BU TARAFTAR bu kulubu teslim etti!!!!
Erden Timurun arkasından bu çapsızlar iş çevirip kulubu komple ele geçirdiler
möztürk ve hatipoğlu bu adanların liderleri!
Gerçekten midem bulanıyor
bunları öngöremeyip Erden Timuru bunlara yediren taraftarlara yedi ced küfür ediyorum
lanet olsun size ya lanet olsun!
zaha ziyechmiş! namussuz çapsızlar!
Seninki tasdevrinden kalma rdasBenimki hala aynı @Emrah Yıldırım
maalesef öyle herkes birinin adamı olmuş forumdaCok fazla kankacilik var diye dusunuyorum.
Cok fazla kankacilik var diye dusunuyorum.
İnsan şunun hatırına utanır da 3 iyi herif alır gelirdi.Bugünde bunlar var...
![]()
Olay buraya gidiyor, Tier 1 olmaya ha gayret jsjs Bizim muhabirler hep stoper kiralık vs dendi ama bonservis vereceğiz belli ki.Kutucu ve Emerson gelsin, stoper için de bonservis harcayacağız belli oldu.