Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Walker resmileştiğine göre bizim Emerson işi bugün-yarın belli olur herhalde.

Emerson 500k kiralama bedeli 500k şampiyonluk bonusu 12m opsiyon maaşı bizde sar ver Milan

Daha fazlasına olmaz koçum

Allahtan yaz transfer döneminde değiliz bu yönetim beni delirtiyor transfer dönemlerinde.

Olay belli, bizim ilgilenip alamadıklarımızı alıp bizi tamamen kaosa sokmak. Sınırsız para kaynakları var, nereden geliyor bu değirmenin suyu diye soran yok. Sene başıyla beraber 150-200 m euro arası harcamış olacaklar

Koç'un kendisi varken paranın değirmeni için bir yer gösterilmesine gerek yok adam başlı başına zaten sınırsız limitlere sahip.

Bizde ahatçıyla filan uğraşıyoruz.

arkadaşlar erden timur'a tapmak istiyorsanız
yeri belli gidin iman edin kendisine

Svensson iyi her bu arada bayağı dinamik.
Ancak gel gelelim Svensson için jelert ile takas etsek o herifler sene sonun kadar orta saha oynatsa yazın jelerte kaç istiyorsunuz diye kapılarına gideriz.

O nedenle jelert orta saha oynatılmalı. Bazı maçlarda orta sahanın dinamik olmasından kazanırsın.

Dün akşam 2 orta yedik ikisi de gol oldu niye biliyor musunuz söyleyeyim çoğunuz hissetmemiştir bile.

Maçın ortalarına doğru jakobs denilen eleman rakibin sol bekine press yapıp adam kovalıyordu.
1-2-3 defalarca yaptı bunu maç içinde de söyledim bu ne yapıyor diye sonra adam koridoru bıraktı orta sahada gezini oldu.
Bunun eksiğini orada berkan kapatıyordu ancak demirbay denilen boş insan girince jakobsun verdiği açık maden gibi işlendi.

Dönüp dolaşıp aynı yere geliyoruz.

Galatasarayın eksiklikleri
1- iyi bir bek
2- yedek orta saha
3- kaleci
4- oyuncularına söz geçiremeyen okan.

Beyfendiler t. modunu açmışlar kimse ne savunma yapıyor ne paylaşım peşindeler.

Bende gol atacağım ya kafasındalar.

Kutucu bize Mika Fb'ye olup sezon sonu şampiyon yine biz oluruz, klasik :asd::asd:

Mikautadze €23m bons €4.5-5m maaş ile Fb'ye giderse üzülecek değiliz

Rank sisteminin bir matematiği var, yeni bir konu açılıp duyuruldu hatta. Bu şekilde düşünülmesi bizleri üzer.

Yeni Üye Rütbe ve Rank Sistemi | 2025
Seninle ilgisi yok. Sevdigim nadir modlardansin Ata bey. Emrah ve Alper beyleri de severim. Forumda kankacilik oldugu acik. Ha ben bunlari yazinca gene kotu olacagim, tepki cekecegim ama olsun.

Rutbeler guzel olmus, tasarlayanlarin da eline saglik :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt