- 12 Haziran 2015
- 36.272
- 31.952
- 2.693
Noldu Burhan galiba ZORT oldun.
BCT yasaklanmalı diyeceğim de şu oluyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Noldu Burhan galiba ZORT oldun.
FB alıyor diye mi19:05
ahmet kutucu
heyecan bastı vallahi
Yav tmm koş koş koş iyi güzel de, bide topu içeri ittircek bi adam lazım, az bişi beyin de lazım. Koş koş koş kale önünden dağlara taşlarabitik dybala ile anca kendinizi kandirirsiniz. bizim ihtiyacimiz
TEMPO
TEMPO
TEMPO
TEMPO
TEMPO
savas kackini dinamo kiev bizimkilerden 10km fazla kosmus. toplamda 1 oyunculuk fark yemisiz bunlardan. vay halimize.
Kime sızdırmışBurhancan Terzi: "Bir şey savunduğum yok, Gardi gidip Osimhen'le fotoğrafını uçakta ilk kime sızdırmış bazı filmlerde filmin sonunda gerçekler çıkar ya..."
Teyit mesajlarına dönmediği için sevmiyordur. Ona mesaj attimi dönen yöneticiyi sever. Yoksa nasıl gazetecilik yapacak.Anlaşıldı Burhan, Erden Timur düşmanı
Başkan başkan olsa alayını kovar da, onun gücü Erdene yeter, şu olayların yüzde birini Erden yaşasa 50 kere istifa ederiBenim anlamadığım, durduk yere ne bu Gardi düşmanlığı? Başarısızlığı yıkacak biri arıyorsanız aynaya bakın istifanızı verin yönetim.
Yoruldum yav yangındanBen hava almaya gidiyorum akşam YANGIN nöbetinde görüşürüz.