Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burhancan Terzi: "Bir şey savunduğum yok, Gardi gidip Osimhen'le fotoğrafını uçakta ilk kime sızdırmış bazı filmlerde filmin sonunda gerçekler çıkar ya..."
Lan sızdırma olayı olsa '' transferleri sızdırıyorlar'' diye kendini parçalayan ET çalışmazdı adam ile. İftiracı herif

bakiyorum da keyifler yerine yine
Fevkaladenin fevkinde

So Good Smile GIF by Salih Kizilkaya

Karabağ'da oynayan Toral Bayramov var 2 sene önce de gündemimize gelmişti. Sol ayağı bayağı iyi bir çocuk. Sol stoper ve bek de oynayabiliyor. Onla ilgili yazılan bir kaç haber gördüm biri bu;

Fena adam olmayabilir. Avrupa liginde baya iyi iş çıkarmışlardı geçen sezon. Yerli sayılıyor mu hala bilmiyorum ama böyle sürekli bu seviyelerde oynayan ve sivrilen oyuncular alınıp bir takıma kiraya verilerek performans takibi yapılabilir. Gözünün önünde topçu çıkış yaparsa alır koyarsın kadrona. Sürekli birilerine bonservis sıkarak bu işin sürdürülebilir olması zor.

tuttu-tutmadi mevzusu ayri konu ama erden timur her zaman samimiydi ve üst düzey kulüplerden cok oyuncu aldi.

Ben olsam bek işine girmem 1 stoper+ Ahmet+1 hücumcu daha alıp 3-5-2ye dönerim. Son maçlarda gördük ki yoğun fisktürde Mertens-Yunus-Barış üçlüsünden 2si conta yakacak bunlara alternatif adamlar şart.

Di Marzio resmi açıklama gelmeden paylaşmıştı, sonra silmişti hatta muhtemelen onu diyor.
Sonuç olarak adamı uçağa bindirip getirirken paylaşmış mı? Paylaşmış bu kele ne oluyor.

Ardını yaladığı hatip başkasının imza için uçağa bindirdiği adamlar için muhabirlere şu bu bitti diyor hangisi kötü.

Tam bir paralı kalem gibi davranıyor

Kuzeyden kimseyi istemem. Kalıplı olur dedik Jelert gibi üfleyerek uçacak adam çıktı bahtımıza

Ben olsam bek işine girmem 1 stoper+ Ahmet+1 hücumcu daha alıp 3-5-2ye dönerim. Son maçlarda gördük ki yoğun fisktürde Mertens-Yunus-Barış üçlüsünden 2si conta yakacak bunlara alternatif adamlar şart.
Barış topu rakip kaleye götüremiyor.
Bunu daha kaç ere yazacağız yav. 50 metre top sürsün isteniyor. Bek olmazsa olmazımız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt