- 15 Eylül 2009
- 65.312
- 11.745
- 2.993
bakiyorum da keyifler yerine yine
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lan sızdırma olayı olsa '' transferleri sızdırıyorlar'' diye kendini parçalayan ET çalışmazdı adam ile. İftiracı herifBurhancan Terzi: "Bir şey savunduğum yok, Gardi gidip Osimhen'le fotoğrafını uçakta ilk kime sızdırmış bazı filmlerde filmin sonunda gerçekler çıkar ya..."
Di Marzio resmi açıklama gelmeden paylaşmıştı, sonra silmişti hatta muhtemelen onu diyor.Kime sızdırmış
Fevkaladenin fevkindebakiyorum da keyifler yerine yine
Kim goygoycu olduğu için rütbe alıyor?
Sevdigim kisilerdensin, saygilar.Seninle ilgisi yok. Sevdigim nadir modlardansin Ata bey. Emrah ve Alper beyleri de severim. Forumda kankacilik oldugu acik. Ha ben bunlari yazinca gene kotu olacagim, tepki cekecegim ama olsun.
Rutbeler guzel olmus, tasarlayanlarin da eline saglik![]()
Sonuç olarak adamı uçağa bindirip getirirken paylaşmış mı? Paylaşmış bu kele ne oluyor.Di Marzio resmi açıklama gelmeden paylaşmıştı, sonra silmişti hatta muhtemelen onu diyor.
Bunu alaydık mesela.
Barış topu rakip kaleye götüremiyor.Ben olsam bek işine girmem 1 stoper+ Ahmet+1 hücumcu daha alıp 3-5-2ye dönerim. Son maçlarda gördük ki yoğun fisktürde Mertens-Yunus-Barış üçlüsünden 2si conta yakacak bunlara alternatif adamlar şart.
Ben hep buradayim da her dakika yazmiyorum. Sadece gerek gordugumde yaziyorum iste.Bu her forumda vardır, e haklılar adamlar 7-24 burda, biz transfer dönemlerimde geliyoruz veya tansiyonu yüksek maçlarda falan. E yani normal bu durum.
o nedir knkNova 3 açıldım allah belanı vermesin @Furkan Korkmaz
Son maç 4. golden kurtardı takımı. Okan Sağolsun göremedikki adamıKuzeyden kimseyi istemem. Kalıplı olur dedik Jelert gibi üfleyerek uçacak adam çıktı bahtımıza
Bizimkisi de instagrandan karı kız stalklasınYok biz en az 10m vericez
Erden Timur sevilmek için uğraşmıyordu ki işini doğru yapmak için uğraşıyordu, şov peşinde değildiBurhancan Terzi: "Sportif AŞ'dekiler Erden Timur gibi sevilmek isteniyor."