Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ts son iki maçta 9 gol attı, deplasmana gidecez , çokta zor gol yiyoruz Allah'tan
fatih-terim.gif

Hâlâ şu takıma stoper almaya çalışmalarını anlamıyorum. Bu nasıl bir futbol aklı ya?
Sanchez, apo, nelsson ve Kaan var bence kafanda artık stoper olarak düşünmeliyiz tıpkı hakan balta gibi bir adam Kaan. Hakanda ilm başta orta sahayı sonra sol bek oldu ve stoper oldu. Adamda o enerji yok artık ve bunu görmüyor hoca.
Bu takıma orta saha lazım defansif keşke onyedika olsa çünkü yetmiyor yetmiyor sara ve torreira koca bir sezonu kaldıramaz keremle Berkan çok vasat.
İkinci olarak yine mertensle alternatifli oynayacak 10 numara, sağ bek ve sol bek.
Başka transfere gerek yok

Trabzon güçleniyor,
beşiktaş güçleniyor,
göztepe zaten güçlü,
samsun dep,
rize düşman dep,
antep dep,
eyüp dep...

Muslera --> Konya maçına çıkarıp rekor kırdırılıp dümen sakatlıkla ağlayarak veda
Nelsson --> 8-12 bandına plaket verip güle güle (şartlı zorunlu kiralık taksit maksit ok)
Jelert --> 7 veren enayinin birine çakış
Sallai --> Alman bir ekibe €6m'ye geri yollayış (maaşın yarısını biz verecez mecbur yeter ki gitsin)
Ziyech --> Fesih €2m falan ateşleyerek
Yusuf --> Kiralık oynıcağı bir Anadolu ekibine kiralık gönderiliş (sözleşmeği bi sene uzatarak)
Batshuayi --> PL'ye yallah (bonservise gerek yok)
Icardi --> Lisans iptali yaza kadar, kampa gelmemesi karşılığında ödemelerin geciktirilmesi anlaşması

--------------------------------------------------------------------------------------

Takımda 8 yabancılık yer açılıyor
1 kaleci
1 sağ stoper
1 sol stoper
1 sağ bek
1 defansif joker
1 orta saha
1 inceci hücumcu
1 delici hücumcu

+ Davinson, Jakobs, Torreira, Sara, Mertens, Osimhen

ve alabildiğince kalite yerli

jilet gibi takım olursun. fm 25 çıksa da şunu yapsak içimiz soğusa

Alamazlar da hadi kuş taşa çarptı, taş kuşa çarptı bir şeyler oldu da aldı diyelim yönetim direk masaya istifasını bırakması lazım.

Bu sene maalesef abartilacak kadar kotu.
Musleranın üç dört sene önceki haliyle şimdiki hali arasında öyle abartılacak bir fark yok.Kendimizi kandırıyoruz.O zamanda hatalı goller yiyordu.
Şimdi takım halinde rezil bir takım savunması yaptığımız için çok daha fazla abartı bir şekilde gol yiyoruz. daha fazla göze batıyor.
Muslerada bundan nasibini alıyor.
Ben yeterli demiyorum.Daha geçen sene devam edilmemeli kaleci alınmalı diyordum.
Ama kesinlikle abartılan kadar kötü değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt