- 26 Ocak 2021
- 41.240
- 40.479
- 3.078
Kolpadan kaçınalım dedikce kolpa yapiyorlar griezman gitmez bir yere herif sampiyonluga oynuyor yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O kadar değil hocam.Musleranın üç dört sene önceki haliyle şimdiki hali arasında öyle abartılacak bir fark yok.Kendimizi kandırıyoruz.O zamanda hatalı goller yiyordu.
Şimdi takım halinde rezil bir takım savunması yaptığımız için çok daha fazla abartı bir şekilde gol yiyoruz. daha fazla göze batıyor.
Muslerada bundan nasibini alıyor.
Ben yeterli demiyorum.Daha geçen sene devam edilmemeli kaleci alınmalı diyordum.
Ama kesinlikle abartılan kadar kötü değil.
stada falan gelmesin o zamanEyüp bir şekilde kutucuyu fenere peşkeş çekmeye çalışıyor yada bwşiktaşa eminim
Alamazlar da hadi kuş taşa çarptı, taş kuşa çarptı bir şeyler oldu da aldı diyelim yönetim direk masaya istifasını bırakması lazım.
Akitrasyonu yapsak her şey çozülecek mr Feramuzpenetrasyon ve parselasyonlara dikkat etmemiz gerekiyor ama yapamıyoruz
Penetrasyon mu??penetrasyon ve parselasyonlara dikkat etmemiz gerekiyor ama yapamıyoruz
Demibayın pedigrisi iptal edilmelipenetrasyon ve parselasyonlara dikkat etmemiz gerekiyor ama yapamıyoruz
Dursun gardiyi tek yetili yapıp transfer ekibini dağıtmadığı sürece doğru adamların alınabileceği düşünmüyorum.
35 espiri olur zaten bu amcaya
Banada, cok yavas yükleniyorForum bana mı yavaş yav
Yönetimi geçtim kendi taraftar grubumuz bile aklımızla dalga geçiyor aynen kardeşim kesin ellerimizde o kupa kalkacak....
Yaşı 35 var bunun. Osimhen bunun yeğenidir yav büyük ihtimal.