Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu kardeşim ne ikna etmesi ne moral vermesi yahu. Yahu bu takımda Bülent Korkmazlar, Hasan Şaşlar şimdi ismini yazamadıklarım yuhalandı yaw. Öyle bak sezon boyu kötü falan da değil 2 - 3 maçlık performansa bakar. Bu adam Galatasarayda şimdiye kadar hayrına mı oynadı yaw. Ne yaparsa yapsın pilaketini verelim alkışlayalım yolu açık olsun daha da geçmesin he antrenmanda falan düzelirse oynar Muslera inanılmaz kötü artık görsün yönetim de hoca da bir zahmet. Bu sezon CL'den elenmemizin bir numaralı müsebbibi Muslera yaw. 40 milyondan etti adam daha ne yapacak yedeğe geçmek için.

Muslera olayında tek korkum Toreira ki o da ilk geldiği sezonla alakası yok şu an.

Bunlar önlerine altın tepside gelen Osimhen'i caydırmayı nasıl başaramadı hâlâ aklım almıyor.

skriniar isimli kalasla iki ay görüsüp bes aylik sözlesme icin 4.5 milyon EURO vermeyi kabul eden ÜST AKIL eyüpspor'dan getirecegi futbolcu icin 500 bin euroluk pazarlikta eli kolu baglanip ayni gün isi bitiremiyor.

Nasiliz beyler keyifler yerindemi

1737575099294.webp

2 aydır medyaya kendi reklamı için Dybala, Skriniar ismini taraftar sızdırıp oyuncuların menajerlerine açgözlülük yaptırıyor zaten. Yaz transfer dönemi zerre ders olmamış, 30 milyonluk camia her transfer dönemi aynı rezalete maruz bırakılıyor. Bu yönetim camia namına yapacağı tek hayır tez elden yol almalarıdır.

Yarin tekrar maas pazarligi yapilacakmis.

Ne bicim Galatasarayli bu?

Ahmed Kutucu’nun menajeri ve Galatasaray yönetimi arasında geçen görüşmede arada çok fark yok. Yarın bir görüşme daha olacak. (Ferhat Kızıltaş)

Birisi çarşambaya bombalar patlar diyodu.Bütün bombalar mabadımızda patladı.Kimdi o?

Ya pazarlık varsa da niye sızıyor çıldıracağım.

İpi kopartıp FB’ye peşkeş çektirmek için bakın bunlar Açun taktikleri.

Gaza gelmeyin.

Yönetim de gerekeni yapıp bitirsin ne gerekiyorsa yapıp.

Yarin Fener 2 milyon euro teklif eder bir bakmisik FB armasini opuyor. Acaba olur mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt