- 22 Kasım 2008
- 11.500
- 7.082
- 2.493
"Arada az fark var, yarın tekrar görüşülecek" = Bizimkiler yarın tekrar görüşmek için telefon beklerken Fener açıklayacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet haberim oldu. Bakacagiz sonra ona.Adminim, Skriniar konusunda çalımla ilgili uyarıları olmuş diye gördüm.
Bizim 1 milyon verdiğimiz haberleri vardı gerçekten ne istedi acaba? Düşük buldu diyorlar da ne istedi söylemiyorlar?
Maas 1 milyon euro dan fazla verilmemeli derim katilirmisinGelsin. bonservis fazla diyordum ama artık demiyorum
Anlamsız değil ama yanlış tarafa isyan. #Yatransferyaİstifa olmamalı. Profesyonel transfer ekibi ile ilgili bir yangın olmalı. O zaman daha hedefli ve doğru bir yangın olurdu.Haklı ama şöyle bir durum var 22'sine kadar transfersiz geçersen taraftar isyan etmekte haklı oluyor yani şu an oluşan isyan anlamsız değil.
Maas 1 milyon euro dan fazla verilmemeli derim katilirmisin
Ne tapusu ya, kimbilir yine ne rezillik yaptılar çıkar kokusu.Kulübün tapusunu mu istedin ne yaptın sen Ahmed
Ben olsam direk istifa diye açardım.Anlamsız değil ama yanlış tarafa isyan. #Yatransferyaİstifa olmamalı. Profesyonel transfer ekibi ile ilgili bir yangın olmalı. O zaman daha hedefli ve doğru bir yangın olurdu.