Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu yönetimden transfer beklemiyorum ben. ahmet ve mikayıda fb alır

Bizimkiler 500 bin euro filan teklif etmiştir.

bizim kendi yöneticilerimiz de yasaklı kaynaklara eklensin onların transfer haberi de patlıyor sonuçta

Ahmette yarın iptal olur, geçmiş olsun.

Yerli transferde Ömrü hayatımda ilk defa kulübü ile anlaşıp oyuncu ile anlaşamayan kulüp gördüm, ve bu oyuncu tuttuğu takımla anlaşamıyor.

Daha nekadar rezil kepaze olabilir bunlar. Bilemiyorum ama tarihte görülmemiş bir şekilde kovulmalı bunlar.

yusuf demir 850 bin
jelert 900 bin
sallai 2.5 milyon euro

rakamlar kap'ta carsaf carsaf duruyor.

Kadromuz yeterli daha vaktimiz var açıklaması loading
Gündeme tekrar yön vermenin zamanı gelmedi mi

1737574597640.webp

Yerli transferde Ömrü hayatımda ilk defa kulübü ile anlaşıp oyuncu ile anlaşamayan kulüp gördüm, ve bu oyuncu tuttuğu takımla anlaşamıyor.

Daha nekadar rezil kepaze olabilir bunlar. Bilemiyorum ama tarihte görülmemiş bir şekilde kovulmalı bunlar.
Mondragon var. BJK Metz ile anlaşmış ama Mondragon ben gitmem demiş ve bizde kalmıştı.

Haklı ama şöyle bir durum var 22'sine kadar transfersiz geçersen taraftar isyan etmekte haklı oluyor yani şu an oluşan isyan anlamsız değil.
10 gün sonra uefa listesi verilecek, onu gectim lig icin bile cember daraliyor artik. zerre utanma, arlanma yok bunlarda.

Ahmet kutucu denen herife de yangın yapmam yani eyüpte kazandığının üstüne 100 bin bile fazla istiyorsa almayın kalsın fenere mi gidiyor nereye gidiyorsa gitsin. Sanki bana maradona anasını satayım altı üstü super ligin zırt bir takımında oynayan yarım sezonluk topçusun, galatasarayın bırak seni almasını geçtim seninle ilgilenmesi bile lüks ne anlaşmasından bahsediyor bunlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt