- 23 Temmuz 2011
- 75.686
- 51.176
- 4.843
Simitçiye transfer yaptırırsan böyle olur.
Arda eski ortağıydı bunun, araya girsin
Arda eski ortağıydı bunun, araya girsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yani gayet normal bir para kac istiyor olacak 60-70 milyon tl mi30m tl diyen var
Birazdan düşer gibi bende merakla bekliyorum.Oyuncu ne istemiş onu yazsaymış bari. Merak ettim ne istiyor Ahmet Kutucu? Biz 1 milyon euro verdik diye haberler vardı çünkü.
30 milyon lira demişti horsezatAhmet Eyup'te 300 bin euroya oynamiyor mu? Biz ne verdikte az bulmus?
1 milyon euro yeterli de fazla bile. Uzerine de cikmazdim yonetim yerinde olsam.
Yazdan beri oyle, Hermoso transferinden dolayi ama bidaki yaz buyuk ihtimal geri aliriz.Son yasaklıyı bilmiyordum gerçekten o ne ara yasaklı oldu?
Ahmet'e galiba akbil + asgari ücret teklif ettik
30 milyon lira demişti horsezat
Adminim, Skriniar konusunda çalımla ilgili uyarıları olmuş diye gördüm.Yazdan beri oyle, Hermoso transferinden dolayi ama bidaki yaz buyuk ihtimal geri aliriz.
Bizim 1 milyon verdiğimiz haberleri vardı gerçekten ne istedi acaba? Düşük buldu diyorlar da ne istedi söylemiyorlar?Ahmet Eyup'te 300 bin euroya oynamiyor mu? Biz ne verdikte az bulmus?
1 milyon euro yeterli de fazla bile. Uzerine de cikmazdim yonetim yerinde olsam.
30 milyon turk lirasi = 800 bin euro.30 milyon lira demişti horsezat
Kabul Edildi.Yasakli kaynak.paylasmisim farkinda olmadan yonetimden özür dilerim