Serdar Alper
10 Numara!
- 27 Mayıs 2009
- 10.907
- 8.586
- 2.068
Hadi bakalım ne napcak bizimkiler merakla bekliyorumKaya Temel: "West Ham, Barış Alper Yılmaz için 20+5 milyon Euro'luk resmi teklif yapmaya hazırlanıyor."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hadi bakalım ne napcak bizimkiler merakla bekliyorumKaya Temel: "West Ham, Barış Alper Yılmaz için 20+5 milyon Euro'luk resmi teklif yapmaya hazırlanıyor."
Zaten oyuncuların ve takımın en kötü olduğu dönemin hep transfer dönemi olması tesadüf değil! Eldeki iyi oyunculara hep teklif var(Barış, Yunus, Osimhen, Sara vb.), yedekler hep gitmek istiyor, (Nelson, Ziyech vb.) hocanın kafa hep karışık o gelirse bu şekilde deneyelim, bu gelirse şu şekilde deneyelim vs. derken sahaya konsantrasyon sıfır. Transfer dönemi biter bitmez takım gaza basar ama o arada kaybedilecek puanlar Avrupa ve ligde bizi zora sokabilir. İdarecilik burada ortaya çikiyor, bu süreci iyi yönetmeleri lazım.transfer döneminden gerçekten tiksiniyorum ya
hem oyuncuları hem hocayı hem bizi gerçekten çok yıpratıyor
şu sokuk 2-3 haftayı kazasız atlatıp full konsantre devam etmemiz lazım maçlara
Almaz alamaz, Murat başkan bunlar kadar şuursuz değildir. Ömrü hayatı boyunca bunu suratına çarparlar. Adam fanatik ileriyi düşünür.Frankfurt değil fb alıyor rtaş
Allah dursun özbeki başımızdan eksik etmesin
2 gün hasta oldu olanlara bak
Sanki ben yetki verdim bunlaraAllah dursun özbeki başımızdan eksik etmesin
2 gün hasta oldu olanlara bak