Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
transfer döneminden gerçekten tiksiniyorum ya

hem oyuncuları hem hocayı hem bizi gerçekten çok yıpratıyor

şu sokuk 2-3 haftayı kazasız atlatıp full konsantre devam etmemiz lazım maçlara
Zaten oyuncuların ve takımın en kötü olduğu dönemin hep transfer dönemi olması tesadüf değil! Eldeki iyi oyunculara hep teklif var(Barış, Yunus, Osimhen, Sara vb.), yedekler hep gitmek istiyor, (Nelson, Ziyech vb.) hocanın kafa hep karışık o gelirse bu şekilde deneyelim, bu gelirse şu şekilde deneyelim vs. derken sahaya konsantrasyon sıfır. Transfer dönemi biter bitmez takım gaza basar ama o arada kaybedilecek puanlar Avrupa ve ligde bizi zora sokabilir. İdarecilik burada ortaya çikiyor, bu süreci iyi yönetmeleri lazım.

Uğur Karakullukçu: "Arda Turan, iki gün önce idman sonrası Ahmed Kutucu'yu yanına çağırıyor. 'Hocam sezonu da tamamlamak isterim ama teklif gelmişken değerlendirmek de isterim' diyor. Arda Turan da 'Sen üst seviyeye hazırsın, izin veriyorum' diyor. Zaten Ahmed de Galatasaraylı bir oyuncu."

Gardiye yapılan operasyon net olarak komisyonu yeme operasyonudur.
Parası karşılığı sana iyi oyuncuları gertirebilen bu adam varken 2 transfer döneminde şu ana kadar karavana atan bu ekip trolleri aracılığıyla bu adamı bokluyorsa. Menajerlik parasının yenilmesi için çabalıyordur.
Sen gardi harici başarılı iş yaparsın sonra boklarsın. Hiç başarınız yok, yazın yapılan son hamlelerin hepsinde imzası var ve son dakikaya kadar iyi isimler kovalanmışken birden almanyadan sallai düşüyor.

Günümüzde transfer döneminde yine 10 gün geçip 1 tane yerli yabancı adam indiremeyenler gardiyi bokluyor.

Yazin Stuttgartin listesindeydi. Herifler son dönemlerde aldigi stoperler baya iyi cikiyor. Marsilya'da formayi kaybetmis ve onlar kiralik anlasmayi durdurmayi düsünüyormus. Stuttgartli taraftarlar herif atletik bir stoper diyordu. Üstüne sol ayak. Skriniar falan kovalamak yerine fizigi yerinde diri adam alsinlar. Üstüne opsiyonlu kiralarsan, tutmazsa almazsin ve öylesine yüksek yatirim yapmamis olursun.

Birde diri 8/6 no ve sag bek alsak, hücum transferi icin son günlerde "firsat transferi" kovalarsak fazla tepki vermem ben.

Uğur Karakullukçu: "Ahmed Kutucu'nun 1,5 milyon Euro gibi bir talep olduğu konuşuluyor ama bu kadar yüksek talebi olmamış oyuncunun. Galatasaray'ın teklifi 800 bin Euro seviyelerinde. Bence 1 milyon Euro seviyesinde bu iş biter. Ahmed Galatasaray'a gelme konusunda çok istekli."

Allah dursun özbeki başımızdan eksik etmesin

2 gün hasta oldu olanlara bak

1737579133535.webp

??

Çene reyiz ve bıyık reyizden oluşan transfer komitemiz an itibariyle uyudular bilgisi geldi

Üçlüdede gol yiyoruz ama en azından hücumda çok daha etkiliyiz ve orta saha daha kalabılık duruyo. Niye şu lanet olası orta sahasız 4-1-5 sistemini oynamaya çalışıyoruz anlamıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt