Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
transfer cenabeti.

olarak başlığı revize edelim

Ali Sami Yen in 1905 yılındaki vizyonunun kırıntısı yok bu ahrazlarda bunların değil yönetime tribüne bile almayacaksın

Yalı tarafının Kutucu'ya bizim verdiğimizin iki katını teklif ettiğinden adım gibi eminim. Fbye giden hiçbir topçuya üzülmem, para yemeye giden hedefsiz amaçsız biridir zaten oraya gidiyorsa.

Belli bir bildirim süresi olabiliyor sanırım. Ödenip son imza kalmış olabilir zaten 1.7 milyar TL kesin ödendi. Şu an bizim BB'de kalan borcumuz 900-1 milyar TL arasıydı onu bu Leo'dan satılan dairelerle mi ödediler yada ödeyecekler bilmiyorum ama bu başkanı bekleme işi ne olursa olsun saçma ve komedi bir olay sonuçta Kap'a açıklamanı yap geç çıktıysan.
Geçen aliyle transfer konusunda da tartıştık Galatasaray iyi kötü yönetilir orayı ayırıyorum bir seçilmiş başkan tarafından yönetilen bir kulüp olduğundan her hesabın iyisiyle yada kötüsüyle verilmesi için başkan imzası veya onayı gerekiyor.

Böyle absürt bir kültürümüz var. Hatırlarsanız cengiz dönemi de böyleydi adam ameliyat oldu kulüp yöneticileri her şeyi bıraktı. Çok değişik ve absürt bir prosedürlerimiz var.

Anlam veremiyorum.

O nedenle Galatasaray Çatı başkan ve alt yönetimler şeklini içeren bir modelde yönetilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Her branş kendi içinde kararlarını alıp hesabını genel kurul yada başkana vermeli. Gerekiyorsa bu yönetim tamamen atama ile profesyonellerden oluşmalı ve bir şirket gibi karlılık ve verimlilik üzerine çalışma prosedürüne sahip olmalı.

Başkan da başkan. Ahmeti, abdullahı sırf kulüp üyesi diye atayıp en son kararı belki de hesap kitap bilmeyen ilkokul mezunu bir adam verecek.

Tüzükle birlikte yönetim sistemimiz değişmeli.

1737579669054.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt