Ekonomik, nispeten mütevazi, yüksek bonservis ödenmemiş senaryo için:
Üçlü:
------------Osimhen------------
------Mertens----Yunus---------
Jakobs---Sara--Torreira---Barış
-----Apo---Sanchez--Disasi----
Sallai iki kanat beki yedekler. Kutucu ileri üçlüyü yedekler. Gerektiğinde BAY'ı santrafora atmak da mümkün. Lemina nerdeyse herkesi yedekler.
Bu dizilişte maçına göre Jakobs yerine Yunus geçip ileride Mertens-Kutucu beraber kullanılabilir. Ya da Barış öne atılıp Lemina/Sallai'den biri sağ kanat bekte oynayabilir. Jakobs Apo'yu da yedekler.
Dörtlü:
-------------Osimhen-----------
BAY---------Mertens-----Yunus
-----------Sara---Torreira-------
Jakobs----Apo-Sanchez--Disasi
Kutucu ve Bay Osimhen'i, Kutucu ve Sallai kanatları yedekler. Mertens olmadığında Yunus gerekirse ortaya geçer, olmadı Lemina girer üçlüye döneriz. Lemina yine nerdeyse her yeri yedekler.
--------------------------------
Evet böyle çılgın bir hücum kadromuz görünmüyor kağıt üstünde ama çok daha sağlam, çok daha baş edilmesi zor bir kadro oluyoruz. Ben elimizdeki hücumculara da güveniyorum. Ayrıca bizim hücumun gücü daha çok cesur ve ofansif oyunumuzdan, presimizden, enerjimizden geliyor. Bu takviyelerle tüm bu özelliklerimiz otomatikman daha da güçlenmiş olur zaten.
En olası sorun Mertens'in uzun süreli yokluğu olur ama hem Yunus'a güveniyorum ben orada bu sezon gösterdiği çıkışla hem de Lemina da sadece top kazanan biri değil. Sara'yla beraber üçlü orta sahada oynadıklarında hiç de hafife alınmayacak hücum gücü olurlar. Bu kadronun kapanan ve uzun oynayan takımlara karşı da hücum sürekliliği sorunu yaşayacağını da sanmıyorum.
Tabi tüm bunlar nispeten ekonomik, öyle Mika ve benzerlerine 20m bayılmadığımız, bayılamadığımız senaryo. Herkes ister 10 numara yetenekleri olan bir hücumcu daha olsun, Mertens gibi akıl katsın gerektiğinde, hatta bazen beraber oynasınlar üçlüde forvet arkasında....