Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aklımdaki kadro şu aslında;

Osimhen
İlkay-mertens/yunus
Jacobs-sara-torreira-barış
Apo-stoper-sanchez

Benimki de şöyle :

‐------------------osimhen-----------------
---------------ilkay-----transfer----------
Yunus-------sara----torreira-------barış
-------jacobs----transfer-----sanchez

puhahahaahahahah

bir Hatay maçı nelere mal oldu

aferin ofsaytta bekliyodu de mi çöptü de mi Osimhen aferin

Asensio kolpasının çıkış kaynağı neresi ?

Psg’nin elinde anca 3-4 tane hücum oyuncusu var zaten. İlk 11 oyuncularını neden bıraksınlar ? bizim yönetimin gaz alma haberidir

Bence transfer yapmayalım boşa para harcamasınlar aldıkları çer çöp en fazla yedek olur bunların

Muslera

Sanchez Nelson apo Yakup

Sara toreira

Bay mertens yunus

Osimhen

Anadolu takımları zaten tırt sanchez'i sağ bek deneyelim eldekilerin hepsinden daha iyi oynar. Avrupa flan boş bunların çapı yetmez. Milleti saf yerine koyuyorlar gitsinler kebaplarini yesinler.
CPH2325 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Osi bizi sevmiş belli de, çok iyi bir teklif gelirse PL'ye niye gitmesin. Ben kesin kalır diyemiyorum.

Dedic Davinson Brassier Jakobs
Barış Torreira Sara Yunus
Vlahovic Osimhen​

Disasi
Ahmed Kutucu
Lemina
Eren Elmalı

Minimum böyle bir dörtlü olmalı. Belki Lemina'nın maaşı dışında hiçbirinin maliyeti aşırı yüksek değil, onu da bir şekilde makul rakama ikna edin. En azından oynadıkça, verim verdikçe daha çok kazansın, sözleşmesi uzasın falan. Sonuç olarak 20m bayılmadan da verimli bir transfer dönemi olabilir yani.

En kritik Disasi, çünkü ilk 11'de upgrade edilecek yer hem üçlüde hem dörtlüde Kaan'ın mevkisi. Diğer transferler daha çok alternatif. Disasi de kiralık + opsiyon olur zaten herhalde, yarım sezon maliyeti düşük olur.

Hücum tarafında eğer gerçekten soru işaretsiz adamlar alamıyorsak, çok da emin olmadığımız adamlara öyle yüksek bonservisler vermeyelim madem, Ahmed Kutucu'ya da razıyım ben.

Bonservis harcamayı Lemina gelmezse genç bir muadili için düşünürüz ama gerçekten muadili; hem çift yönlü hem çok mevkide oynayabilen...

Ekonomik, nispeten mütevazi, yüksek bonservis ödenmemiş senaryo için:

Üçlü:

------------Osimhen------------
------Mertens----Yunus---------
Jakobs---Sara--Torreira---Barış
-----Apo---Sanchez--Disasi----

Sallai iki kanat beki yedekler. Kutucu ileri üçlüyü yedekler. Gerektiğinde BAY'ı santrafora atmak da mümkün. Lemina nerdeyse herkesi yedekler.

Bu dizilişte maçına göre Jakobs yerine Yunus geçip ileride Mertens-Kutucu beraber kullanılabilir. Ya da Barış öne atılıp Lemina/Sallai'den biri sağ kanat bekte oynayabilir. Jakobs Apo'yu da yedekler.

Dörtlü:

-------------Osimhen-----------
BAY---------Mertens-----Yunus
-----------Sara---Torreira-------
Jakobs----Apo-Sanchez--Disasi

Kutucu ve Bay Osimhen'i, Kutucu ve Sallai kanatları yedekler. Mertens olmadığında Yunus gerekirse ortaya geçer, olmadı Lemina girer üçlüye döneriz. Lemina yine nerdeyse her yeri yedekler.
--------------------------------

Evet böyle çılgın bir hücum kadromuz görünmüyor kağıt üstünde ama çok daha sağlam, çok daha baş edilmesi zor bir kadro oluyoruz. Ben elimizdeki hücumculara da güveniyorum. Ayrıca bizim hücumun gücü daha çok cesur ve ofansif oyunumuzdan, presimizden, enerjimizden geliyor. Bu takviyelerle tüm bu özelliklerimiz otomatikman daha da güçlenmiş olur zaten.

En olası sorun Mertens'in uzun süreli yokluğu olur ama hem Yunus'a güveniyorum ben orada bu sezon gösterdiği çıkışla hem de Lemina da sadece top kazanan biri değil. Sara'yla beraber üçlü orta sahada oynadıklarında hiç de hafife alınmayacak hücum gücü olurlar. Bu kadronun kapanan ve uzun oynayan takımlara karşı da hücum sürekliliği sorunu yaşayacağını da sanmıyorum.

Tabi tüm bunlar nispeten ekonomik, öyle Mika ve benzerlerine 20m bayılmadığımız, bayılamadığımız senaryo. Herkes ister 10 numara yetenekleri olan bir hücumcu daha olsun, Mertens gibi akıl katsın gerektiğinde, hatta bazen beraber oynasınlar üçlüde forvet arkasında....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt