- 22 Kasım 2008
- 12.784
- 17.013
- 2.943
...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Umarım kolpa duyumdan banlanırsın
kartın süresini uzatman yeterli diye biliyorum passolig kartın açısından.adaş baktım sitesinden 500 TL olmuş uzatmak en son 2019 da bitmiş süresi uzatabiliyorum sanırım. Herşeyi unuttum passolig uzattıktan sonra içine paramı yüklüyorduk onunla mı bilet alıyorduk yoksa passo dan üyelik açıp oradan cc ile alıp passolig kart numarası falan mı giriyorduk . Birde konya maçına gitmeyi düşünüyorum cezalı olduğumuz için bilet bulabilirim umudu var.
Bu yönetim düzelmez bu sezon şampiyon olup bunları liseliler göndermesi şart.Kaç yıldır öğrenemediler nasıl transfer yapılacağını.25 milyon yalanıyla başladığımız sezona takımında çöp statüsünde bulunan fırsat transferi kovalanacak.
Çıkmazsa eğer şansınıza küsün 3 milyonluk bir mala 10 verip ehehe nasıl transfer yaptık diye foto çekinirler
Umarım kolpa duyumdan banlanırsın
Bu gece yada yarına ilk KAP gelir. Stoper ve hücum oyuncusundan biri de Kiev maçından sonra haberleri artar diğeri de Ajax maçından sonra olur.
uçaktan inince ilk anlar.