Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şu maç yüzünden ben futbola bu haftasonu kontağı kapatıyorum - kiev maçına doğru görüşmek üzere.

leavedoor.gif

Yahu gerçekten bu kulüp bu yönetime rağmen şampiyonluklar kazanıyor, valla biz mücadeleyi fb'ye tff'ye karşı falan vermiyoruz, böylesine berbat bir yönetime karşı veriyoruz, ne takımın hakkını savunurlar, ne sahada topçuların dayak yemesini engelleyebilirler, ne medyada ağırlık koyarlar, ne doğru düzgün zamanında adam alabilirler, buna rağmen tarih bunlara muhtemel 3 şampiyonluk yazacak inanılır gibi değil.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen öyle kulup liseye rağmen bu beceriksizlere rağmen gidiyor. Bunun en büyük nedeni hocalar fatih hoca okan hoca ondan sonra taraftar

Son 3 sezondur fenerden daha iyi diyebileceğimiz bir rotasyon hiçbir zaman olmadı bu da YÖNETİM'e yazar bu kadar başarılıyken halen böyleyse İSTİFA DA BİR HİZMETTİR !.

Normalde aklın yolu bir.
İlk 11 için
Ofansif orta saha
Kanat
Sağ bek
Alternatif defansif orta saha

Ama görünen o ki bunların hiçbirisi olmayacak.Gene alakasız adamlar alınacak.
Bu planlama kısmını geçtim bu adamların transfer edeceği oyunculardanda hayır gelmez.

Pres işi de bitti ki İcardi gittiğinden beri pres falan kalmadı. Biri basarken diğeri uyuyor, yarım yamalak pres yapıp bomboş oyuncuya topu taşıttırıyoruz. En son Tottenham maçında becerdik.

Normalde aklın yolu bir.
İlk 11 için
Ofansif orta saha
Kanat
Sağ bek
Alternatif defansif orta saha

Ama görünen o ki bunların hiçbirisi olmayacak.Gene alakasız adamlar alınacak.
Bu planlama kısmını geçtim bu adamların transfer edeceği oyunculardanda hayır gelmez.
Bugun apo kötüydü, yedek sol stoper olmadığı için berkan stoper oynadı
Kafayı yiyicem ya

Masal değil. Boey'den gelen 35 milyonu bb'den çıkmak için kullanacağız diye tüm gs muhabirlerine üflediler o dönem. Bu forumda hazirana kadar bb'den çıkmazsak küfrü yersiniz diyordu millet hatta.
Önce BB için dendi sonra ödemelere gitti Boey parası denildi. Çar çur oldu yani. Şampiyonluk gelmese asılacaklardı haberleri yok.

Bu takıma en az 6 net transfer lazım sağ bek konusunda net 2 transfer lazım yabancı + yerli.

Bundan aşağısınıda daha kabul etmiyorum yapamayacak yönetim istifa etsin biz yapacak olanını getiririz boşa koltuk israfı yapmasınlar.

O kadar gelir var bunu yapamayıp halen geçen sene olduğu gibi bahanelere sığınıyorlarsa sezon bitmeden istifa etsinler 3 senedir şapkadan tavşan çıkaran Okan hoca olmasa muhtemelen rakibin şampiyonluklarını görüyor olacaktık.

Yatsınlar kalksınlar Okan hocaya şükretsinler.

Muslera
Transfer - Sanchez - Transfer - Jakobs
Torreira - Sara
Yunus - Wahi/Mika - Barış
Osimhen

Günay
Zeki/Yerli - Nelsson - Abdülkerim - Eren Elmalı
Kaan - Lemina/Sangare
Sallai - Mertens - Transfer
Batshuayi​

bugun hem hoca hem mertensten büyük itiraflar geldi mertens bile sürekli macları kazanacagımızı düşünüyoruz rahatız gibi şeyler dedi

yani bardagın dolu tarafından bakınca bu osmanlı tokadı hepsine lazımmış demekki

Insanlar hala futbolun dinamikleri,bilmeden burda otmesi gercekten komik.

Futbol dinamik oyundur, kurdugun kadro noktaya kadar eksiksiz degilse ve top girmiyorsa, yapacan hic birsey yoktur.

Ister Haaland + Osimhen cift forvet oynat, bazen top girmiyence girmiyor.

Sanki Sampiyonlar ligi finali yada liderligi kaybettik.

Arkadaslar, puan kayiplari olacak. Bunu alisin, Senin takimin 2004 Arsenal degilse burun kivirmayin, burasi Turkiye.

Bizim ve ifbin arasinda 10 kat oyun kalitesi var.

Bu oyunu okadar ciddi almayin, oyuncular villalarina donerken, sen uzulerek yatiyorsun, salin..

Insanlar hala futbolun dinamikleri,bilmeden burda otmesi gercekten komik.

Futbol dinamik oyundur, kurdugun kadro noktaya kadar eksiksiz degilse ve top girmiyorsa, yapacan hic birsey yoktur.

Ister Haaland + Osimhen cift forvet oynat, bazen top girmiyence girmiyor.

Sanki Sampiyonlar ligi finali yada liderligi kaybettik.

Arkadaslar, puan kayiplari olacak. Bunu alisin, Senin takimin 2004 Arsenal degilse burun kivirmayin, burasi Turkiye.

Bizim ve ifbin arasinda 10 kat oyun kalitesi var.

Bu oyunu okadar ciddi almayin, oyuncular villalarina donerken, sen uzulerek yatiyorsun, salin..
bunu sen mi yazdın bakanım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt