Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Net olarak avrupa kupası da yeni yeniden bir ara transfer döneminde gördüğümüz üzere feda edilmiş durumda.

Sezon ortası yok şöyle pasta, böyle vizyon hikayelerini bırakıp kimseye prim tanımayın abi. 20 ocak geldi 10 gün sonra avrupada transfer bitecek. Bu süreçte ligde 4 tane maç yapacaksın kenarda 3 kişi var 3ü de birbirinden formsuz. Bir iki tanesinin kafa nerede olduğu belli değilse hala hamle yoksa.

14 kişiyiz diye;
1- Taraftarın ağlama lüksü yok çünkü kulübü yönetenlerle aynı kafadalar. 2 adam yeter kimi alacaksın kafasındalar o sırada 5-10 milyon eurolara ne oyuncular takım değiştiriyor.
2- Hoca çıkıp bir daha kadro kısıtlı ehehe demeyecek demeye hakkı da yok bu adamı eleştirdiğimde de kimse yedek kadroya bak diye savunmasın lütfen.

Çıkıp ben mi aldırayım, hısızın hiç mi suçu yok biri anlatsın başakşehirin son senesinde de 14 kişiyle oynuyordu. Orada da mal mal transferler oluyordu. Demek ki buna çanak tutanlardan birisi de kendisi.

3- Yönetim oraya buraya bok atmayacak. Yok hakemmiş yok federasyonmuş falan.

Kör olsan şu takıma 3 tane adamı 13 odak günü indirmen lazım olduğunu anlarsın.

4- O gazeteciyim diye gezen sosyal medya sıçanları yok mu abi bunları da ağzının içine edilmesi gerekiyor. 2 aralıkta Galatasaray eksik yerleri belirledi transfer sezonu açıldığında imzayı attıracak iki isimle anlaşıldı haberleri nerede abi. Nerde anlaşılan 2-3 hazırdaki isim. Yalancı yavşaklar önce başka takımlar talip olarak çıkmıştı avrupada 10 güne transfer bitiyor 14 gündür açık bu adamları alan bir kişi yok.

Alicim, Galatasaray Scout ekibi şefi adındaki o adamı oradan alabilecek göt şu dakika kimsede yok ne bu yönetimde var ne de Erden Timurda vardı.
Erden bunu aldım demesi için başkanın onayından geçmesi gerekiyor. Başkan seçime gidecekken liselileri karısına alabilecek herhangi bir hareket yapabilir mi? Yapamaz.
O nedenle bunun başına Francis Cagigao denilen herifi getirdiler. Çünkü gönderemiyorsun bu kulübün bazı boktan dinamikleri var maalesef.
Geçen ay da bu herifi ruslara kaptırdık.

Bu kadar basit.

Transferde tek yetkili olsan da Galatasaray kulübünde başkan okeyi vermediği anda hiç bir işlevi yapamazsın. Ayrıca yönetim kurulunda 2. başkan denilen adamlar da var ve seçimi kazandıran kişilerden birisi.

Yani senin o dediğin tek yetkiliydi diktatör gibiydi söylemlerinin bir karşılığı maalesef bulunmuyor. Fenerde acur misal getirir birilerini diğerini alır ingiltereye götürür kimse net sorgulamaz bu işleri ancak Galatasaray kulübü başkanlık makamı divan denilen toprağa bakanlardan da seçilemem diye genel kuruldan da tırsan insanlar tarafından yönetildiği sürece transferler dahil tek sorumlu var.

Bütün olumsuzlukların sebebi olan kişi son imzayı atan kişidir.
Abicim sen emre utkucanı niye böyle derin galatasaray elemanı yerine koyuyorsun anlamadım. Verirsin tazminatını bugun gönderirsin. Erden timur geçen yayında kendisi dedi gs scout ekibi çok özellikle emre utkucan süper falan diye.

Onu demediğimi biliyorsun.

Şu an puan kaybı olduğu için, herkes kendi irinini kusuyor işte.

Haklı olduğunu düşündüğü şeyleri yazıyor.

Bu maç 1-2 bitse yazılmayacak postlar.

Halbuki Hatay takımının son derece tehlikeli olduğunu bilenler için, bu puan kaybının son derece doğal olduğu aşikardır.
O zaman şunu diyeyim gayet alakasız olmuş, Boey ilk satildiginda aynı şeyi demiştim, nefretimi yönetime her fırsatta kusuyorum zaten, yenilgi puan kaybı beklemeye gerek yok yani
Bu arada hakketen espri yaptığını sanmıştım, çünkü alakasız olmuş

Kutucu'yu alak. En erken onu alabiliriz. Kadro acilen genişlemeli. Bodrum maçından beri düşüşteyiz
Bizim takımda savunma problemi sezon başından beridir tam gaz devam ediyor üstüne bir de gol kaçırma sorunu eklendi. 1 hücumcu 1 sağ bek 1 stoper acil lazım

IMG_1888.webp

İşini yapmayıp kibirli popülizme koşunca erkekler…

En azından Angelino gibi bir anda sol stopere kayıp rakiplerin önünü açmıyor. Köhn gibi fb maçını vermiyor. Pahalı ve hücumu değil ama defansı standart. Sol bekte bu verimi almak da iyi iş. Ölü 1 bölge. Defansı iyi olsun bana yeter.

En azından Angelino gibi bir anda sol stopere kayıp rakiplerin önünü açmıyor. Köhn gibi fb maçını vermiyor. Pahalı ve hücumu değil ama defansı standart. Sol bekte bu verimi almak da bu iş. Ölü 1 bölge. Defansı iyi olsun bana yeter.
Iş görüyor diğerlerine göre ona okeyim zaten sadece içime sinen biri değil baska hayal etmiştim

Mariano
Eboue
Boey

Ayrı ayrı harika topçular izledik sağ bekte. Ben boeyi sevmem ama o da kendi zamanının fenomeni oldu mevkisinde GS markasina yakışan biriydi totalde. Sol bekte bu seviyenin yanından geçecek topçu olmadı on senede. Belki biraz Riera. Nagatomunun tarzını da sevmezdim onu saymıyorum

İlkay harika olur Mertensle dönüşümlü oynarlar bağlantı oyununun kralını yapar

vole'yi izledim hücumcu, stoper arayışımız varmış. sağ bek ismi geçmedi ya da ben duymadım.
okan hocam yine enteresan arayışlarda gibi
ama şu maçtan sonra sağ bek ister bence. kaan'ı tekrar sağda oynatacağını sanmıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt