Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 88.888
- 48.213
- 4.933
Galatarsaray kulübünde 15 senedir değiştirilemeyen tek insan utkucan.Abicim sen emre utkucanı niye böyle derin galatasaray elemanı yerine koyuyorsun anlamadım. Verirsin tazminatını bugun gönderirsin. Erden timur geçen yayında kendisi dedi gs scout ekibi çok özellikle emre utkucan süper falan diye.
Türkiyede yapmış olduğu iş ilah zannedilip başkası yapamayacağı düşünülen giderse ve ilk transfer döneminde şu dönem gibi bir dönem geçirsek geçen günkü divanda savaş çıkmıştı.
Kafa olarak dar ancak bir şekilde kulüp temsilcisi olmuş insanlar tarafından denetlendiğimiz sürece bu böyle.
Emre utkucan derings değil ancak onun oradan gittiğinde oluşacak olan boş eleştiri yağmuru var ya işte o derings.
Direkt olarak siyasete bak misal şu dönemi mevcut hükümet değil de başka bir hükümet olsaydı ne olacağını bana söyle. Batırdınız ülkeyi denilecekti değil mi? Katılırsan al minyatür hale getir ve divan ve genel kurul ile ilişkilerdir.
Bu ülke insanının vizyonu da bakışı da dar maalesef.
O nedenle bu adam ben istifa ettim demediği sürece gitmeyecektir, etmediğine göre de kendisini başarılı görüyor.
Onun nedenini de konusunda açıkladım data analizi işi yapıyoruz biz rapor sunuyoruz diyorlar, başarılı mı? Evet başarılı çünkü işi rapor sunmak. Verimli yada geleceğimizi inşa edebilecek oyuncuları almak değil görevi rapor sunmak.
Ayrıca bazı haklarını da verelim boey, nelsson(bu geç olsa da), kerem, barış ve marcao transferleri net başarılıydı.
Morutan transferi de aslına bakarsan romanyanın umut beslediği oyunculardan en önde gideni olduğu için o da başarılı sayılabilir.
Geçmişte kazara da olsa bunlar olurken bıçak gibi kesilip nas gibi 22 yaşına gelmiş vasıfsız heriflerin alınması, doue'nin 7 milyona ve 400 bin euro maşa gittiği yerde 1 milyon maaş 11 milyon bonservisle jelert denlen herifin alınmasında bu adamları da suçlayamayacağımız aşikar.
Vallahi çuvaldızı biraz da okana batırmak gerektiğini düşünüyorum herkes mi karavana olur yani.
Angelino falan hep mi karavana çıkar.
İstemiyorum demek bu kadar zor olmamalı bence.