Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya bak yıllardır bunu savunuyorum bende. Bu işi profesyonel yapabilecek milyonlarca adam var ve altı üstü bir iki siteden çıkan data. Şunu analiz edecek olan da alınmasını sağlayacak olan da çok sağlam bir sportif direktör. 100 milyon euro maaşlı takımın başına 3-5 milyon maaş alacak çok sağlam bir sportif direktör getiremeyenler birincil suçludur.
5 milyon verdiğin adam da o iş için patagonyadaki kimsenin bilmediği adamı da bulur. Utkucan ve ekibi de rapor mu hazırlıyor, gelecek umudu olacak oyuncuları mı buluyor bunu yapmalı. Bu data işini utkucan olsa da aynı iş yapılacak başkası olsa da. En azından mikro görevleri Galatasraylı olduğunu bildiğimiz biri yapsın.

Ben veri çalınıp satıldığını da düşünüyorum 6 ayda bir ekip içinden personel mi değişir.
Öyle zaten bütün muhabirlerde çarşaf çarşaf bizim oyuncuların listesi var yine şikecilerinde elinde var

Eyüp + Hatay 8 xG'den 3 gol attık normalde 15-16 gol yapar artık Osimhen'in asistleri yemesinler Eyüp maçında karşı karşıya bomboş Demirbay, bu maçta yine benzer asistle Mertens bomboş kaçırdı bir tek geçen haftada Barış kusursuz atmıştı.
Iki macta toplam 53 şut cekmisiz attigimiz gol sayisi 3 kepazelikten baska birsey degil su stats

Geçen sene 17/17 yaparken Mertens-Barış hücumda x2 oynayıp Muslera götümüzü x2 kurtarıyordu kısacası atanla tutan şampiyon yaptı hiç uzağa gitmeye gerek yok şu 3 oyuncudan 1 tanesi %90'a düşse yine şampiyon olamıyorduk.

Zaten fener maçı bizim neden oyun olarak güçlü olmadığımızı net gösterdi çünkü sahada 11'e 10 değil 8'e 10 filan oynuyorduk ciddi anlamda fizik kalitesi kötü bir takım vardı.

Osayi, Ferdi, Fred, İsmail vs adamlar sahada basmadık yer kalmazken bizde Demirbay, Ziyech yürümeye hali yok gelen geçen yol hanı yapıyordu üstüne Kaan-Ziyech kanadı tamamen iflas etmişti.

Bu kadar bariz şeyler varken rotasyonu halen güçsüz bırakmak direk yönetime yazar Zaniolo'yu kiralık + bilmem ne vereceğine tut kadro ya da Köhn'ün arkası otobanken halen memnunuz diyorlardı.

Başkan ve diğerleri futboldan anlamıyor çünkü 100 kişiden en az 99'u bile en az 5 transfer lazım diyor galiba kalan 1 kişi kendileri oluyor.

Boey oldu diyoruz neden atletik, 1'e 1'de terminatör gidip 60 km rüzgarda uçan rakip elini koydu mu çocuk gibi kalan Jelert'i alıyorlar.

Jakobs geldi hakkını veriyor niye tarzı uygun eee demek ki transferde menajer kucağına oturunca Doue almayı beceremeyince böyle oluyor.

Bizim oyun tarzı topu geri kazanımla alakalı ne Kaan ne Demirbay ikiside uygun değil 90'da Mertens bile defans yapıp top kapıyorsa bir zahmet bu ikiside ekstra işler yapacaklar yapamıyorlarsa Kaan yedekte en fazla 6 numara oynayacak dayıda kendine başka kulüp bulacak.
Ya hadi utkucan ekibi hatalı iş yaptı 20 sene Arsenal'de görev yapan Francis Cagigao ile kombo hata nasıl yapabiliyorlar. Doue'yi isteyen de bu adammış zaten.
Gardi denilen elemanı biz yazın cenk defolup gittiğinde neden gördük. Peşine osimhen gibi bir herif geldi. Zlewski ve ebimbe gibi güç odaklı adamların peşinde düştük.

Net bir şey var ki bu transfer ekibi diye geçinen güruh şovmen yetenek fukarası.
Yine kendi başlarına iş yapıp ellerine yüzlerine mi bulaştırıyorlar çözemiyorum.
Cenk denen herifin kara bulutları üzerimizde geziyor gibi anlamsız bir şekilde inceden inceye kıllanıyorum.
Transferin son 3-4 günü bütün istenilen adamlar bir yere gider gardiyi görürüz yine.

Ajax dönüşü filan Rize dep var öyle laubaliliğe filan gelmez bir bakmışız fener maçına 2 puan fark kalır bu işin tek yolu var transfer, transfer, transfer.

O kadar gelirimiz var diyorlar gövde gösterisi yapıyorlar o zaman çatır çatır adam alacaksın 18 m euro verdiğin Sara olmayınca takımın durumu ortada öyleyse bi 20 daha verip adam alacaksın sisteme uygun hak edene verdiğin sürece her zaman başarılı olursun.

Yetmez cebinde akrep olmamalı gidip hocam sen bizi yokluklar içinde 2 kez şampiyon yaptın sana en az 6 adam alıyoruz diyip işinize bakacaksınız.

Halen iddaa ediyorum son 2 senede bu kadar hakem skandallarıyla beraber Okan hoca yerine Guardiola olsa hiçbir bok olmazdı.

Rakipleri yendik, hakemleri yendik, tff'yi yendik ama içimizdeki vasatlara yenildik şu rotasyonun hiçbir açıklaması yok.

Şu yusuf ve transfer döneminin sonuna doğru en kötü fesih edeceğimiz defolup gidecek olan Ziyech yerine bir adam olsa şu akşam çıkıp maçın kaderini değiştirse kötü mü olurdu he.

Bu bok olacak zaten bu herif öyle yada böyle gidecek. Abi siz niye adam almıyorsunuz lan.

13 Ocak gidip Wahi veya Mika açıklamış olsan bugün 2. yarı sahaya atsan maç dönme ihtimali %99 olurdu galibiyet alır hatta rahat galibiyet alırdın.

Transferleri Aralığın 2. haftası yazmaya başlıyorlar icraat yok her sene aynı bok.

Şu yusuf ve transfer döneminin sonuna doğru en kötü fesih edeceğimiz defolup gidecek olan Ziyech yerine bir adam olsa şu akşam çıkıp maçın kaderini değiştirse kötü mü olurdu he.

Bu bok olacak zaten bu herif öyle yada böyle gidecek. Abi siz niye adam almıyorsunuz lan.
Bu arada oyuncu almak için göndermek şart değil transfer dönemlerinde 16 yabancı olabiliyorsun fener yapıyor bunu kaç senedir

Muslera
Luyindama Davinson Marcao
Barış Melo Sara Nagatomo
Hagi
Icardi Osimhen​

Iki macta toplam 53 şut cekmisiz attigimiz gol sayisi 3 kepazelikten baska birsey degil su stats
Göztepe maçı Sara
Başakşehir maçı Barış
Kayseri maçı Yunus olmasa daha büyük kepaziklerde olacaktı da ucuz yırttık.

Sağ bek desen yok
Yedeği desen yok
Sara olmadığında takım %50 bitiyor
Mertens 37 yaşında o bağlantıyı artık Osimhen'le sağlayamıyor çünkü hızı düşüyor,
Demirbay ne zaman oyuna girse gol yedik bu adam Sara'nın yedeği.

Yusuf ve demirbay ile vedalasmamiz lazım. Boşuna yer kapliyorlar.

CPH2325 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Efe Akman filan bu takımda yedek olmamalı hakkını verecek adamlar lazım bu çocukları gidip kiraya versinler en azından oynayıp süre alsınlar bu baskıda olmaz.

Hele Avrupa listesinin yedekleri kreş takımı gibi kenara bakıyorsun oyuna girse seviye 100'den 20'ye filan inecek.

Mariano
Eboue
Boey

Ayrı ayrı harika topçular izledik sağ bekte. Ben boeyi sevmem ama o da kendi zamanının fenomeni oldu mevkisinde GS markasina yakışan biriydi totalde. Sol bekte bu seviyenin yanından geçecek topçu olmadı on senede. Belki biraz Riera. Nagatomunun tarzını da sevmezdim onu saymıyorum
Naga iyidi yav. Butun formda kanatlari hanimi eylemisti. Keske onun kadar topcu bulabilsek sag beke

Berkan demirbay'dan iyi oynuyor. Hatta bugün stopere geçince apodan bile iyiydi
Demirbayı unuttum yazmayı. Berkan arada bir işe yarıyor yedekte de kalite katmıyor takıma. Bize kalite katacak topçular lazım çok düz takım haline geldik. Bi sara oynamayınca takımın zekası da kalitesi de çok düşüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt