Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.718
- 59.105
- 3.383
barış bugün ne izletti bize ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi çıkalım şuradan artık, kimseye pas vermeyen adam boş kaleye pas denedi artık, başakla berabere kaldık bunları yendik sayalım, veya bu ala gavatları 5leyip fb ile berabere kalsak dahami iyiydi , fbyi zırlatınca bitecek lig, rahat olalımbarış bugün ne izletti bize ya
çok uzun zamandır bi maçta bu kadar sinirlenmemiştim sanırım yaAbi çıkalım şuradan artık, kimseye pas vermeyen adam boş kaleye pas denedi artık, başakla berabere kaldık bunları yendik sayalım, veya bu ala gavatları 5leyip fb ile berabere kalsak dahami iyiydi , fbyi zırlatınca bitecek lig, rahat olalım
İşte millet takmış koşan mücadele eden topçuya. kaliteyi, zekayı ve tekniği herkes göz ardı ediyor. 9 tanesi koşsun 1 tanesi varsın az koşsun ama ceza sahasına gelen 2-3 toptan birini içeri atsın.Özete bir daha baktım hakikaten diyecek bir şey yok Gomis şu yaşta apalaya apalaya gelse en az 2 gol atarmış.
Mika veya Wahid olsa 1-6 filan bitermiş
Neyse yapamayan yönetim utansın 8 puan değil 6'ya düştü bi mağlubiyete fener maçını final haline çevirmeyi başarırlar.
Dünyada bir tek talisca yok. 20 milyon bütçen var git bul 1 tane zeki ve bitirici bir topçu hücuma bir zahmetBugün talisca bizde olsa şu maçı kazanmıştık!
Valla aynı dediğim gibi başak deplasmanı olsa bu kadar sinirlenmeyecektim , öyle var sayarak teselli etmek lazımçok uzun zamandır bi maçta bu kadar sinirlenmemiştim sanırım ya
totalde tabii ki hala çok avantajlıyız problem yok
Talisca degilde benzeri lazim ama evet.Bugün talisca bizde olsa şu maçı kazanmıştık!
1-10 filan biterdi ama ondaki sıkıntı pres futboluna katkı vermez.Bugün talisca bizde olsa şu maçı kazanmıştık!
Bugün 100 defa yaşansansa taliscasiz da 99unu kazanacaktık muhtemelen.Bugün talisca bizde olsa şu maçı kazanmıştık!
Taliscanın benficadan bjk ye gelen halini bulman lazım. 20-25 milyona fizik olarak bitik hale gelmemiş olsun, varsın biraz daha az pres yapsın1-10 filan biterdi ama ondaki sıkıntı pres futboluna katkı vermez.
Dünyada bir tek talisca yok. 20 milyon bütçen var git bul 1 tane zeki ve bitirici bir topçu hücuma bir zahmet
Bugün 100 defa yaşansansa taliscasiz da 99unu kazanacaktık muhtemelen.
Talisca yıllardır arabistanda, belki bitik hale gelmiştir diye diyorum. Güç gidince zeka da teknik de işlemiyor artık mertens'in bazen yaşadığı gibi. Becerilerini sergileyecek bir fiziksel formda olmalı topçu. Correa gelirse iyi olur bencetek talisca var bunların alabileceği o tarzda
bunlar gider yeni sallailer alır!
talisca
correa
ahmet kutucu
lemina
skriniar
bir tanede scoutcu embesillerin gönlü olsun diye bir jelert daha sokabilirler!
Öyle bir gün işte bugün. Taraftarın formasını aldığı topçu iyi topçudur. Bizde öyle mevkiler boş ki formalarda stok %100kazanamadık
1-10 filan biterdi ama ondaki sıkıntı pres futboluna katkı vermez.