Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlkay kadayıf
Dybala kadayıf
Skriniar kadayıf
Kolo muani çöp
Sane çöp
Rashford çöp

Evet kimi alalım renktaşlar ? Son 1 aydır düzenli olarak başlığa giriyorum bizimle adı çıkan bu adamlar %90 böyle damga yemiş forumda 😄

Bziim zamanında Hagi vardı başarılıydık
Selçuk vardı başarılıydık
Sneijder vardı başarılıydık
Podolski varken gene iyiydik

Ne zaman Belhanda denen vasıfsız geldi 8 buçuklar 6 buçuklar 9 buçuklar çıktı ondan sonra birtane bile üst seviye 10 numara alınmadı hep don lastik gibi nereye çeksen sırıtan adamlar geldi

Bu takıma birtane 10 numara 9 buçuk 8 buçuk falan değil 10 numara lazım ayak raket gibi olucak isterse sahada yürüsün

Hala fbden 3 fazla macta berabere kalma luksumuz var

Onlarla berabere kaldigimizi varsayarsak o da
BU Hatay olmamaliydi. Daha zorlu deplasmanlari var. Artik onları yeneceğiz. Bu takım hepsini yenerde nokta atışı transferler yapmalıyız. Bıraksınlar defansı sağ bek alınsın gerisi hücum tarafina

Harfi harfine katılıyorum bu takıma stopere falan gerek yok sanki ligde real Madrid’le oynuyoruz bu ligin bugu orta saha ve hücumun iyi olucak
Bu takımın adam gibi sağ beki olsa standart 4-2-3-1 güzel işler. Kaan sağ bek değil, oynayamaz da. Üçlü müçlü geçeceksin o işleri. Jakobs makine gibi defansta. Boey satıldığından beri takımın sağ beki yok.

Barış, Mertens ve Yunus 25 maç oyundan çıkmadan oynayamaz, bunların da bazen yedek kalması gerekiyor

Batshuayi oyuna girip pas oyununa katılamaz. Son vuruşu yapması gereken adama top dağıttırmaya çalışıyoruz. O adamın öyle bir yeteneği yok

İlkay kadayıf
Dybala kadayıf
Skriniar kadayıf
Kolo muani çöp
Sane çöp
Rashford çöp

Evet kimi alalım renktaşlar ? Son 1 aydır düzenli olarak başlığa giriyorum bizimle adı çıkan bu adamlar %90 böyle damga yemiş forumda 😄
Önce senin transfer komitende kim var bi bak derler insana. Bun saydıklarınla resim çekilemeyecek adamlar yönetiyor bu kulübü.

Sag bek net lazim lami cimi yok bu isin jelerti kiralasinlar bi yere 2 tarafa da en faydali olacak sey bu

Bu takımın adam gibi sağ beki olsa standart 4-2-3-1 güzel işler. Kaan sağ bek değil, oynayamaz da. Üçlü müçlü geçeceksin o işleri. Jakobs makine gibi defansta. Boey satıldığından beri takımın sağ beki yok.

Barış, Mertens ve Yunus 25 maç oyundan çıkmadan oynayamaz, bunların da bazen yedek kalması gerekiyor

Batshuayi oyuna girip pas oyununa katılamaz. Son vuruşu yapması gereken adama top dağıttırmaya çalışıyoruz. O adamın öyle bir yeteneği yok
Müthiş bir analiz katiliyorum

Bu kadar kısa sürede nasıl transfer yapacaklar merak içindeyim

Para harcamamiz gereken 1. Mevki sag bek

Diger taraflara da

Ahmed kutucu
Eren
Wiendeki cocuk gelsin yeter

Dikkat edin Kaan Ayhan sağ beke geçtiğinden beridir maçları ite kaka kazanıyoruz. Davidsonu Abdülü bitirdi. Çıkamıyorki bizim stoperler o varken. Adam çakılı bekliyor yürüyemiyor. Kağnı gibi. Ne zaman Sallai onun yerine beke geçse takım rakibi boğmaya başlıyor, yada 3 lüye dönünce.
Sen ayıp olmasın diye Kaanı oynatırsan Demirbayı oynatırsan Batsı oynatırsan e kusura bakma da lig sonuncusuna puanı verirsin. Çiftliksaray.

Bunlar transfer yapamaz! Bu yontim onumuzdeki sene olmamali!! Dursun istifa!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt