- 18 Mayıs 2011
- 53.237
- 57.149
- 4.613
kaan ayhan bek icin uygun degil , cizgi topcusu degil. Bize atletik bir bek lazim.Kaan Ayhan devam eder. O taraf kevgir gibi oldu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kaan ayhan bek icin uygun degil , cizgi topcusu degil. Bize atletik bir bek lazim.Kaan Ayhan devam eder. O taraf kevgir gibi oldu
Her bölgeye lazım o atletiklik. Orta sahaya driplingli adam lazimkaan ayhan bek icin uygun degil , cizgi topcusu degil. Bize atletik bir bek lazim.
Geçen senede böyleydi Muslera, Barış, Mertens sonradan Icardi bireysel ekstra performansı olmasa şampiyon olamıyorduk.kaan ayhan bek icin uygun degil , cizgi topcusu degil. Bize atletik bir bek lazim.
Rodri'nin bireysel performansı olmasaydı City şampiyon olamazdı demek gibi bir şey bu yorum.Geçen senede böyleydi Muslera, Barış, Mertens sonradan Icardi bireysel ekstra performansı olmasa şampiyon olamıyorduk.
Boey faktörü ciddi top kazanım süresini düşürüyor aynı zamanda defans arkasına atılan uzun topları süpürüyordu
Şimdi Kaan hem ayranım dökülmesin modunda takılıyor ne top kapabiliyor ne kademeye girebiliyor arkasına atılan toplarda çatır çatır gol yiyoruz geçen Romulo ve Piatek arkasındaki boşluktan gol attılar.
Öyle zaten Rodri gitti City bitti.Rodri'nin bireysel performansı olmasaydı City şampiyon olamazdı demek gibi bir şey bu yorum.
Buysa düşünce tamam bir şey demiyorum.Öyle zaten Rodri gitti City bitti.
İstatistikler diyor benim dememe gerek yok ki her takımda öne çıkan oyuncular vardır mesela Liverpool'da bu sene Salah, geçen sene City'de Rodri, Real'de Viniscius her takımda böyle isimler oluyor.Buysa düşünce tamam bir şey demiyorum.
ayhan en fazla yedek 6 numara olur , bek icin dedigin gibi ne top kapabiliyor ne kademeye girebiliyor nede hucum zenginligi olusturuyor.Geçen senede böyleydi Muslera, Barış, Mertens sonradan Icardi bireysel ekstra performansı olmasa şampiyon olamıyorduk.
Boey faktörü ciddi top kazanım süresini düşürüyor aynı zamanda defans arkasına atılan uzun topları süpürüyordu
Şimdi Kaan hem ayranım dökülmesin modunda takılıyor ne top kapabiliyor ne kademeye girebiliyor arkasına atılan toplarda çatır çatır gol yiyoruz geçen Romulo ve Piatek arkasındaki boşluktan gol attılar.
O zaman dünyada TD'lere boşuna para ödeniyor demek ki. Gerek yok TD'ye falan.İstatistikler diyor benim dememe gerek yok ki her takımda öne çıkan oyuncular vardır mesela Liverpool'da bu sene Salah, City'de Rodri, Real'de Viniscius her takımda böyle isimler oluyor.
Bunlarda form düşüklüğü ya da sakatlık olduğunda o takımlar hedeflerden birer birer uzaklaşıyor.
Teknik adamlar o oyunculara dokunuşu yapabildiği için varlar teknik, taktik, sistem bunlar 2'nci planda her zaman 1 tane oyuncu çıkar çok ekstra oynar onu da sağlayan hocadır.O zaman dünyada TD'lere boşuna para ödeniyor demek ki. Gerek yok TD'ye falan.