Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BCT: Ahmet Kutucu'ya ilk resmi teklif yapıldı. Ahmet GS'ye sıcak bakıyor. Bonservis konusunda henüz anlaşma sağlanamadı.

@Serdar Ünsal Dünkü Maç'tan sonra Banlananlar Listesi'nde dayımı göremeyince anladım ki yine televizyonu gitmiştir bence yav :D
galatasaray-komedi-caps-1-1.webp

galatasaray-komedi-caps-1-2.webp

Bulup getirdikleri VAR hakemleri bunlar. Bizim VAR'ın hakemi de Belçika'da orta hakemken kural hatası yapıp maçın tekrarına sebep olmuş biriymiş.

Var'da görevliyken yapmış hatayı ve tekrar edilmemiş maç ama bayağı tartışma çıkmış. ve ceza alıp maç verilmemiş bir süre.

Yedek kulübemiz bu.

Sağ bek komple yok, Kaan sigortaydı ve attı.
Yunus ve Barış alternatifi yok.
Osimhen-Sara-Torreira-Mertens alternatifi yok.

Yönetim: Şubatı bekliyor, hedef Avrupa ligi finali diyip pasta kesiyor.

Koşturun abi Barış'ı ırgat gibi 100 dakika, kariyerinde ADS harici düzenli oynadığı tek sezon olmayan Yunus'u her maç Messi gibi oynayacak diye hayal edin, Osimhen yarın sakatlansa kepenk indireceğiz gidin fırsat kovalayın. Sanki her şey tammış da fırsat lazımmış gibi.

Geçen sezon 5 kanat vardı bu takımda. Biri hariç hepsinden farklı zamanlarda verim alındı. 30 maç daha oynarız Barış ve Yunus ile, robot ya bunlar.

Screenshot_1.webp

sinan yılmaz sallai ve jelert transferleri kötü dememek için her şeyi söylüyor. Sallai sağ bek mi kardeşim niye orada oynuyor?
Sağ bek değil ama topu ön alanda kazanmada seken topları toplamada iyi olduğu için orada bize iyi katkı verir. 3'lü oynarsak zaten kanat bek oynayan biri. 3'lü oynamalı ileriye oyuncu gelene kadar Osimhen- Barış yapıp kanat beke Sallai'yi koyabiliriz daha baskılı oynarız bu şekilde.

Sağ bek değil ama topu ön alanda kazanmada seken topları toplamada iyi olduğu için orada bize iyi katkı verir. 3'lü oynarsak zaten kanat bek oynayan biri. 3'lü oynamalı ileriye oyuncu gelene kadar Osimhen- Barış yapıp kanat beke Sallai'yi koyabiliriz daha baskılı oynarız bu şekilde.
Adamı kanat diye aldık, kaandan iyi diye sağ beke koyuyoruz. Musleradan da iyi olabilir kalede deneyelim

Sallai konusunda dünde benzer fikirdeydim, Kaanla giden her dakika boşa giden dakikadır.
Kaan 3'lü de stoper yada merkez orta sahada 6 no'da tutucu oyuncu rolünde rotasyonda olur. Biz bir şeyler hayal edeceksek bunu 3'lü ile oynadığımız oyun üzerinden haya edebiliriz. Transferler ona göre yapılmalı o yüzden sağ bek değil de hava toplarında çok iyi, önde oynamayı bilen bir stoper daha öncelikli bana göre 3'lü de sağ kanat bek Barış- Sallai oynar çünkü.

Arkadaş neyin rahatlığı bu ya ? Biz dörtlü devam edeceksek net bir sağ beke, üçlüye döneceksek ki dönmeliyiz çok iyi bir stopere, Jakobsa alternatif yedek bir sol beke ve Osimhene servis yapacak Gf oyuncusuna ihtiyacımız var şuan. Ne bekliyoruz ki halen?

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt