Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kaan yerine Sallai'yi oynatmalıyız 4'lü de. Bana göre komple 3'lü oynamalıyız.

Geçen maç taça doğru top süren Figuiredo'nun poposuna tekme atıp durduk yere duran top kazandıran Sallai'yi beke falan koymam.

O yetmedi gitti son dakika yine birini itti taça çıkacak topta, yine duran top. Bıktım idarelik adamları olmayacak pozisyonda oynatma fikrinden artık.

Kaan da olmaz, Sallai de, Jelert de...

Geçen maç taça doğru top süren Figuiredo'nun poposuna tekme atıp durduk yere duran top kazandıran Sallai'yi beke falan koymam.

O yetmedi gitti son dakika yine birini itti taça çıkacak topta, yine duran top. Bıktım idarelik adamları olmayacak pozisyonda oynatma fikrinden artık.

Kaan da olmaz, Sallai de, Jelert de...
Aynen öyle üst düzey bir sağ bek gerekiyor

Bu doğruysa bedava, avrupa liginin en iyi oyuncusu, direkt mertens alternatifi

3lu oynayacak şekilde transfer yapmalıyız

yoksa yunus baris gibi oyuncular da çöpe cikacak

Adamı kanat diye aldık, kaandan iyi diye sağ beke koyuyoruz. Musleradan da iyi olabilir kalede deneyelim
Benim idealimde 3'lü var. Sağ kanat bek için de Barış ve Sallai bana göre yeterli. Muslera- Davinson-X-Jacobs- Barış- Torreira-Sara- Yunus- Mertens-x- Osimhen benim denenmesini istediğim ve takımın en iyi oynayacağını düşündüğüm 11 ve taktik bu.

Burhan Can Terzi: "Galatasaray ve Eyüpspor arasında Ahmed Kutucu için ilk resmi görüşme gerçekleşti. Galatasaray da Fenerbahçe de Ahmed Kutucu'yu istiyor, Galatasaray bu transferde daha avantajlı."

Burhan Can Terzi: "Galatasaray'da Skriniar transferinde anlaşma sağlanamadı. Chelsea'nin göndermek istediği Axel Disasi, Galatasaray'ın da listesinde yer alıyor."

Burhan Can Terzi: "Galatasaray'da Skriniar transferinde anlaşma sağlanamadı. Chelsea'nin göndermek istediği Axel Disasi, Galatasaray'ın da listesinde yer alıyor."
Kutucu'nun olma ihtimali azaldı, Skriniar'ın olma ihtimali arttı diye okuyabilir miyiz?

ISOckXUybVfQ4.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt