Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Chelsea de 50tane topcu var gidin bari ordan birseyler bulun. Illaki isimize yarayacak topcular vardir beceriksiz hainler

Sorun bu değil asıl sorun neden bukadar orta açıyoruz. Yerden oynamakta bir seçenek. Yine maç içinde uzun top orta oynarsında neden orta açamayan kanat ve bekler ile bu kadar orta açmaya çalışıyoruz. Neden rakip ceza sahasında bu kadar az kişi içerde pas bekliyo. Neden üçgen kurmuyoruz neden kenarlardan yapılan paralel paslar rakibe gidiyo ve neden defans yapan her rakibe çok zorlanıyoruz. Yani defansı yapanda Hatay. Avrupa şampiyonu olan futbol katili yunan milli takımı değil.
Çok sorun var oyunda o yüzden pek umudum yok avrupa ve ligde.

shriniar zaten formsuz adamdı, erkenden gelirse bizde form kazanır diyorduk. Şubat ayına geldik hala anlaşıldı deniyor gelecek ne zaman form tutacak acaba

Dün yunusun 2 ayrı pozisyonda 3 kere jelert boştan bindirirken atmamasına gıcık oldum. Sıçtı batırdı pozisyonların içine. Net olarak kızağa çekilmeli

Şu an Fransa dışına kiraladıkları 5 oyuncu var kendi liglerine kiraladıkları oyuncu sayılıyor mu?
O da sayılıyor demekki limiti doldurduklarina göre ama havreye de birini kiralamislar o zaman 7 oluyor.Ben hiçbir şey anlamadım bu işten ki psgdeki profesyoneller de anlamamis olacaklarki muanide sorun oldu

Bu yüzden mi Ndour'u geri çağırıp İtalya'dan bir takıma satacaklar diye haberler çıktı? Muani'yi de Juventus'a kiralayacaklardı çünkü. Mukiele'yi de geri çağırıp bize satsalar bari 3-5'e.
Bunlar içinde Bjk ile anlaşabilirlerse Ndour'u geri çağırabilirler, Sanches oynatılmadığı için geri çağırıp feshedebilirler, bir de Bernat'ı erkenden Villarreal'e verebilirler tabii Villarreal istiyosa diye okudum

Transferrr

florian kohfeldt soccer GIF by SV Werder Bremen

Yerine kim oynayacak, takımda bir tane kenardan gelip iş yapacak adam yok. Bu arada jelerte ben de pas vermem.
Yerine oynayıp oynamaması değil konu herhangi bir no name bir herifi koyarsın onunla başlarsın.

Sadece jelert değil bir çok futbolcuya ısrarla pas vermiyor. Maç sonu osimhen buna o pasları vermediği için çıldırdı.
Futbol kollektif bir oyundur sen bunu yapmaz bencil davranırsan sürekli şu açısı ararsan orada durman gerektiğini birileri anlatmalı.

Net olarak kulağının çekilmesi için yedek kalmalı son 3 maçın en kötüsü yunus. Ve ısrarla o topu ayağından çıkarmak istemiyor. Geçen maç orta sahada aynısını yaptı 3 kişinin içine dalıp durdu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt