Ali Bektaş
Ulubatlı Souness
- 22 Kasım 2021
- 30.134
- 22.854
- 1.433
6 varmış ve limit 6 imişŞu an Fransa dışına kiraladıkları 5 oyuncu var kendi liglerine kiraladıkları oyuncu sayılıyor mu?
Simons
Soler
Mukiele
Sanches
Ndour
Bernat
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
6 varmış ve limit 6 imişŞu an Fransa dışına kiraladıkları 5 oyuncu var kendi liglerine kiraladıkları oyuncu sayılıyor mu?
Çok sorun var oyunda o yüzden pek umudum yok avrupa ve ligde.Sorun bu değil asıl sorun neden bukadar orta açıyoruz. Yerden oynamakta bir seçenek. Yine maç içinde uzun top orta oynarsında neden orta açamayan kanat ve bekler ile bu kadar orta açmaya çalışıyoruz. Neden rakip ceza sahasında bu kadar az kişi içerde pas bekliyo. Neden üçgen kurmuyoruz neden kenarlardan yapılan paralel paslar rakibe gidiyo ve neden defans yapan her rakibe çok zorlanıyoruz. Yani defansı yapanda Hatay. Avrupa şampiyonu olan futbol katili yunan milli takımı değil.
Eren gelmez, gelemez; daha doğrusu gönderemezler. Züppe aparatı engel olur. Ancak Rıdvan iyi olur, zannımca Eren’den daha iyi oyuncu Rıdvan.Erende ucuza gelecekse gelsin veya Rıdvan. Kutucu zaten gelsin. Yabancılar iyi secilmeli
Biz de şöyle yapabilirdik
Ulan Bay
Kafayı kaldırmıyor ki verimsizDün böyle pozisyonda sallai orta yapamadı
Bu yüzden mi Ndour'u geri çağırıp İtalya'dan bir takıma satacaklar diye haberler çıktı? Muani'yi de Juventus'a kiralayacaklardı çünkü. Mukiele'yi de geri çağırıp bize satsalar bari 3-5'e.6 varmış ve limit 6 imiş
Simons
Soler
Mukiele
Sanches
Ndour
Bernat
Yerine kim oynayacak, takımda bir tane kenardan gelip iş yapacak adam yok. Bu arada jelerte ben de pas vermem.Dün yunusun 2 ayrı pozisyonda 3 kere jelert boştan bindirirken atmamasına gıcık oldum. Sıçtı batırdı pozisyonların içine. Net olarak kızağa çekilmeli
O da sayılıyor demekki limiti doldurduklarina göre ama havreye de birini kiralamislar o zaman 7 oluyor.Ben hiçbir şey anlamadım bu işten ki psgdeki profesyoneller de anlamamis olacaklarki muanide sorun olduŞu an Fransa dışına kiraladıkları 5 oyuncu var kendi liglerine kiraladıkları oyuncu sayılıyor mu?
Bunlar içinde Bjk ile anlaşabilirlerse Ndour'u geri çağırabilirler, Sanches oynatılmadığı için geri çağırıp feshedebilirler, bir de Bernat'ı erkenden Villarreal'e verebilirler tabii Villarreal istiyosa diye okudumBu yüzden mi Ndour'u geri çağırıp İtalya'dan bir takıma satacaklar diye haberler çıktı? Muani'yi de Juventus'a kiralayacaklardı çünkü. Mukiele'yi de geri çağırıp bize satsalar bari 3-5'e.
Jitemci gibi isminiz var üstadYerine kim oynayacak, takımda bir tane kenardan gelip iş yapacak adam yok. Bu arada jelerte ben de pas vermem.
Yerine oynayıp oynamaması değil konu herhangi bir no name bir herifi koyarsın onunla başlarsın.Yerine kim oynayacak, takımda bir tane kenardan gelip iş yapacak adam yok. Bu arada jelerte ben de pas vermem.