Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bugun icimi kemiren su soruyu sormak istiyorum :

FORUMA ORKID GECE PEDI SPONSOR MU OLDU ?

bu renk temasi ne :S

Lyon fbyi yenebilir mi izleyenler info versin
feneri şu an her takım yenebilir hatta beti arttırıyorum taliscayı alırlarsa bu dahada kolaylaşacak takımlardan koşabilen 2 oyuncu var sadece

fakat lyondan puan alsa iyi olur bu eklem bacaklılar cünkü uefada devam etmeleri daha iyi olur

ilk haftadan yabancı VARa falan sallamak saçma olmuş salaklara koz veriyosun boş yere yerli hakemler olmadan hiçsiniz falan konuşup dururlar
Yabanca VAR'a sallamakla ne alaka? Göz göre göre o eli yabancı vermeyince hata olmuyor mu? Yabancı hakem istediği gibi yanlış kararlar verebilir mi?

olm niye oynuyonuz forumun ayarlariyla renk orangutan lacivertiyle pelikan beyazi arasinda raks ediyor

1737235943335.webp

Yabanca VAR'a sallamakla ne alaka? Göz göre göre o eli yabancı vermeyince hata olmuyor mu? Yabancı hakem istediği gibi yanlış kararlar verebilir mi?
bize verilmeyen de verilmeyebilirdi bu arada.

açıklama gerektirecek bir durum yok fbnin yaptığını yapmamak lazım diyorum

forum acilen bir molaya girmesi lazim, yazilar falan gorunmuyor

Feneri geriden şampiyon yapmak için herkesi yapacaklar. Ya eksikleri tamamlayacaklar ya da göz ğöre göre şampiyonluğu vereceğiz.

bize verilmeyen de verilmeyebilirdi bu arada.

açıklama gerektirecek bir durum yok fbnin yaptığını yapmamak lazım diyorum
O el dünyanın her yerinde penaltı o çok net bir hata. Verilen penaltı da penaltı doğru karar ki yanlış karar diyeni de görmedim. Ofsayt pozisyonunun koyulması bence çok saçmayken yerli- yabancı hakemden bağımsız o penaltı konusunda sosyal medyadan bir tepkiyi çok da hatalı bir şey olarak görmüyorum ben.

Yusuf metehan jankat(kiralık) ver hepsini

hocanın dün mactan sonra transferle ilgili konuşmaması da can sıkıcıydı bu tarz şeyleri mou yapıyor genelde işine gelmeyince hemen topukluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt