- 6 Eylül 2014
- 93.870
- 64.659
- 4.608
Feneri hakemin itelemedigi her takım yenerLyon fbyi yenebilir mi izleyenler info versin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Feneri hakemin itelemedigi her takım yenerLyon fbyi yenebilir mi izleyenler info versin
Lyon kötü ama fenerden bahsediyoruzLyon fbyi yenebilir mi izleyenler info versin
bilmiyorum yeni yeni şeyler çıkarıyolar saçma sapanBu kiralama sınırı nerden çıktı la. Önceden varmiydiki böyle birsey
DefanssarayZeki Çelik
Ahmetcan Kaplan
Eren Elmalı
Salih Özcan
Ahmed Kutucu
Yenemez ama fb o kadar kötü ki karar veremedimLyon fbyi yenebilir mi izleyenler info versin
feneri şu an her takım yenebilir hatta beti arttırıyorum taliscayı alırlarsa bu dahada kolaylaşacak takımlardan koşabilen 2 oyuncu var sadeceLyon fbyi yenebilir mi izleyenler info versin
Yenebilir gibi durmamaktaLyon fbyi yenebilir mi izleyenler info versin
Yabanca VAR'a sallamakla ne alaka? Göz göre göre o eli yabancı vermeyince hata olmuyor mu? Yabancı hakem istediği gibi yanlış kararlar verebilir mi?ilk haftadan yabancı VARa falan sallamak saçma olmuş salaklara koz veriyosun boş yere yerli hakemler olmadan hiçsiniz falan konuşup dururlar
Kahve yudumluyormus o adam 10 milyon Euro alıyormuş alamayizAsensio ne durumda
bize verilmeyen de verilmeyebilirdi bu arada.Yabanca VAR'a sallamakla ne alaka? Göz göre göre o eli yabancı vermeyince hata olmuyor mu? Yabancı hakem istediği gibi yanlış kararlar verebilir mi?
Susar mısınFeneri geriden şampiyon yapmak için herkesi yapacaklar. Ya eksikleri tamamlayacaklar ya da göz ğöre göre şampiyonluğu vereceğiz.
O el dünyanın her yerinde penaltı o çok net bir hata. Verilen penaltı da penaltı doğru karar ki yanlış karar diyeni de görmedim. Ofsayt pozisyonunun koyulması bence çok saçmayken yerli- yabancı hakemden bağımsız o penaltı konusunda sosyal medyadan bir tepkiyi çok da hatalı bir şey olarak görmüyorum ben.bize verilmeyen de verilmeyebilirdi bu arada.
açıklama gerektirecek bir durum yok fbnin yaptığını yapmamak lazım diyorum