- 3 Haziran 2015
- 56.922
- 66.054
- 4.143
Bizim kaç Euro’muz var şimdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben bu Mika'dan iyice soğudum.
Bu arada mika mı arias mı elzem deseler ariası seçerim. Bu takıma dinamiklik mücadele gücü şartArias isteriz
Belki yaştan fiziklide adam çok fazla ağırlaşmış.Fakat gerçekten çok kalite adam.Matic hala kalite
Dediğin gibi mücadeleciymiş de ama ben dar alan topçusu ve topa hakimiyeti yüksek olduğu için istiyorum şahsen. O tarz bir tek yunus var bizdeBu arada mika mı arias mı elzem deseler ariası seçerim. Bu takıma dinamiklik mücadele gücü şart
Dar alanda da iyi aynen. Süpriz golleri de oluyor. Komple bir topçu, bunu alamadık diye sallaiye 6 m gömdük, halbu ki kiralık bişey çözdeydik daha iyiydiDediğin gibi mücadeleciymiş de ama ben dar alan topçusu ve topa hakimiyeti yüksek olduğu için istiyorum şahsen. O tarz bir tek yunus var bizde
Niye katki saglamasin yav. Super ligden premir lige gitmicek sonucta. Bundes ligs görmus, 1ligde iyi oynamis ve ayni oyunu super ligde devam ettirmis oyuncu. Bizle de ayni rakiplere karsi oynicak sonuctaAhmet kutucu iyi topcu ve okan hoca oyuncunun daha fazla gelismesini saglayabilir bunu baris ve yunus da gördük zaten
Ama hemen gelip katki saglayabilir mi ondan pek emin degilim
Mahalle yanarken...Adımı Ahmet Kutucu olarak değiştirir misiniz???