Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera
Skriniar davinson jakobs
Barış torreira sara yunus
Mertens transfer
Osimhen

Türkiye ligi için en ideali bu bence. Üçlüden asla vazgeçilmemeli, Türkiye’de bu formatta bizi zorlayacak takım yok.

Sağbek için bir tek Ola Aina'nın ismini duydum, başka da yok galiba

Pastanızı yediyseniz transferlere başlayın bi zahmet, çok vakit kalmadı zira. Çuvallarsanız taraftardan çekeceğiniz var

Osi bizi sevmiş belli de, çok iyi bir teklif gelirse PL'ye niye gitmesin. Ben kesin kalır diyemiyorum.
Daha dün gece Galatasaray şımarık taraftarı, Osi’yi Burak ile karşılaştırıyordu. Gitsin de o zaman göreyim taraftarı. Bu takım geçen yıl şampiyon olduysa İcardi, Mertens, Torreira ve tabii ki Müslera’nın karakter ortaya koymasıyla oldu; bunlara Barış ve diğerleri de ayak uydurdu ve sonuç alındı. Bu yıl ise Osi, Sara, son iki maç hariç Sanchez ve Yunus fark koydu ortaya. Ancak en büyük pay Osi ve saraya.. biri beklenilenden çok daha öteye bir oyun ortaya koydu diğeri ise bağlılık ve psikolojik üstünlük.. Sara iki maçta olmayınca gördük takımı. Osi giderse tamamen çöker.. şımarık taraftar da istediğini yapar artık..

Kafasını karıştırmışız
Güzel bir ironi. Hakikaten ne bekliyorlar, bu adam zaten buydu. Milli takım performansına mı acaba. Heybetini ve karakterini kaybetmiş Fransız orta sıra takımı haline gelmiş Lyon takımının vasat yedeği.. buna o paraları vereceğimize Kutucu’yu alalım, hiç olmazsa ligi biliyor ve arada güzel şut çıkarıyor.

takimin 11 disinda alternatifi olmamasi büyük sorun, hatayi gectim önümüzde avrupa var, listede oyuncular var cikmasi gereken, ne bu yavaslik?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt