Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lazbappe zaten iyi ama bize Yunus + Barış'ın formsuz olduğu gün çıkıp gol atacak 1 tane daha yerli lazım.Barış > Kutu
Yav simariklik yapmasak rakibimiz yok. Temkinli olanlara okeyim de aglayanlara anlam veremiyorum. Avrupa'da ve ligde namağlup takımla bile bu kadar negatif kasiyorsaniz siz bu sporu takip etmeyi bırakın ya. Yazık yemin ediyorum.

22-23 verilir buna, uygun fiyat, ama bize düsmez malesef
3 senedir öyle her hafta skandal 22/23 - 23/24 üst üstte 2 sezon tüm hatalarla ilgili konuyu açmıştım bu sezonda aynı devam ediyor normalde geçtiğimiz 2 sezon puan farkları 15-20 arası bu senede 15 civarı olmalıyken zorla yarışta tutturuyorlar.Hayatımda görmediğim hakem hatalarını bu sezon gördüm. Hem tr hemde Avrupa'da hakemler aşırı kötü. Vardan sonra iyice kaliteleri düştü foulleri taçları kornerleri bile göremiyorlar
YokKulüpte transfer çalışması var mı acaba?
Kimin feryadi diye sormak isterim

geçen sezon ki Oğuz da Kutudan iyi bumutumLazbappe zaten iyi ama bize Yunus + Barış'ın formsuz olduğu gün çıkıp gol atacak 1 tane daha yerli lazım.
Okan hocanın eline geçse Oğuz'dan şu an adım adım üst seviye oyuncu yaratırdık ama Mourinho'nun elinde cacık olmuş İrfan bile bitmiş o yerlileri pek kıyaslamamak lazım.geçen sezon ki Oğuz da Kutudan iyi bumutum
Amin Feryadi dedim ya sayın liboşKimin feryadi diye sormak isterim![]()
Amin Feryadi dedim ya sayın liboş
Raporladim!!Amin Feryadi dedim ya sayın liboş
Bu adam alınmazsa almayanlar Galatasaray ihanet suçundan yargılanmalılar.