Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kulüpte transfer çalışması var mı acaba?

Hayatımda görmediğim hakem hatalarını bu sezon gördüm. Hem tr hemde Avrupa'da hakemler aşırı kötü. Vardan sonra iyice kaliteleri düştü foulleri taçları kornerleri bile göremiyorlar

Yav simariklik yapmasak rakibimiz yok. Temkinli olanlara okeyim de aglayanlara anlam veremiyorum. Avrupa'da ve ligde namağlup takımla bile bu kadar negatif kasiyorsaniz siz bu sporu takip etmeyi bırakın ya. Yazık yemin ediyorum.

olm kafayı yemiş adamlar, 6 puan öndeyiz daha iyi oynuyoruz adamlar bize deplasmana gelecek.

ligden düştüğü eylülde belli olan takıma 10 kişi kaldıktan sonra gol atabilen takımı yalıyorlar bize de polyanna falan diyolar :asd:

Puan kaybettik, transfer yok, Fb 4 gollü 3pts aldı, şampiyonluk gitti geçmiş olsun jsjsdj
Sad Matthew Mcconaughey GIF by Legendary Entertainment

Hayatımda görmediğim hakem hatalarını bu sezon gördüm. Hem tr hemde Avrupa'da hakemler aşırı kötü. Vardan sonra iyice kaliteleri düştü foulleri taçları kornerleri bile göremiyorlar
3 senedir öyle her hafta skandal 22/23 - 23/24 üst üstte 2 sezon tüm hatalarla ilgili konuyu açmıştım bu sezonda aynı devam ediyor normalde geçtiğimiz 2 sezon puan farkları 15-20 arası bu senede 15 civarı olmalıyken zorla yarışta tutturuyorlar.

geçen sezon ki Oğuz da Kutudan iyi bumutum
Okan hocanın eline geçse Oğuz'dan şu an adım adım üst seviye oyuncu yaratırdık ama Mourinho'nun elinde cacık olmuş İrfan bile bitmiş o yerlileri pek kıyaslamamak lazım.

Ama Kutucu gelirse Sokan hocamızın ellerinde tam bir sokturucu olur özellikle 4-4-2'de Osimhen'le beraber Necati Ateş gibi oynar ince işleride iyi yapar.

avrupa maclarindan sifir ceker galatasaray bu oyunla okan hocam boncuk dagitsin

Yaz gibi muhabir yalan rüzgarları eseceğine,

sessizliği tercih ederim.

gerekli işler yapılmazsa , o zaman eleştiriyi yaparız.

Aman sakın transfer yapmayın neme lazim fenerbahçe'niz şampiyin olamaz!!!!! 😡😡😡

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt