Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sokayım türkiye kupasına ya.
Şu penaltıyı da atamadı ya gamsız herif ona daha da kinlendim yeniden

İlk 8i ne kadar zorlasak da ajax maçında bir tarafımızı yırtsak da o maç deplasmanda ve zor maç.
İlk 8 olmayabilir bu nedenle.
İlk 8 olsa bile bu maçta oluşacak ekstra yorgunluk nedeniyle ligde kayıp gelebilir.

13 ocakta eksiklerin hepsini indirmediğin durumda ligde kaybedilecek tüm puanlardan sorumlular.
Ayrıca uefa 2. tura çıktık diye 45 milyonluk gelir potansiyeli olan lig şampiyonluğunu ikinci plana atamayız.
Ajacx maçına çıktığımızda 1 puan yeterli olacaksa ok olmayacaksa o maçı rolantide bitirmek gerkiyor.
İlk 24 garanti artık renkdaş, en iyi çözüm ilk 8 yapmak. Bana göre de bu kadro ile tek kuvar ancak gidilir

İlk 24 garanti artık renkdaş, en iyi çözüm ilk 8 yapmak. Bana göre de bu kadro ile tek kuvar ancak gidilir
Tamam ilk 8 yapalım da bunun için ligde şu dönemde orada oynayacak maçlarsa futbolcuların rahat olarak maçlara çıkmasını sağlamak gerekiyor. 2 tane adam aldan bu bile olurdu.
10 günde 3 zorlu maça çıkacağız ve 13 kişilik ekiple yapacağız ek olarak sara yok bu maçlarda

bu takım sağ beksiz 25-26 haftadır namağlup,,
biraz müsterih olalım

lakin her halükarda yönetim istifa mezardan maradonayı kaldırıp getirseler de istifa

hocaya büyük iş düşüyor artık hem transfer hemde takımdaki çöpleri ayıklama konusunda,sakin kalması güzel ama pasif kalmamalı artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt