Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kutlu Akpınar: "Skriniar, Galatasaray'ın gündemindeki birinci olmayı sürdürüyor. Hala görüşülüyor. PSG, sözleşmede kolay satın alma opsiyonu olsun istiyor."
Umarım paredes gibi yapıp son anda başka klübe gider.Bir oyuncunun 4. 5. tercihi olup kendi ligini avrupanı riske atıyorsan karşılıgını alırsın.

Kutlu Akpınar: "Galatasaray, Ahmed Kutucu için Eyüpspor'a henüz resmi teklifini yapmadı ama ciddi şekilde ilgileniliyor. Transferin son günlerine doğru bir hareketlilik yaşanacak. Galatasaray'dan satın alma opsiyonlu kiralanma şeklinde bir teklif bekliyorum."

Kutlu Akpınar: "Galatasaray, Ahmed Kutucu için Eyüpspor'a henüz resmi teklifini yapmadı ama ciddi şekilde ilgileniliyor. Transferin son günlerine doğru bir hareketlilik yaşanacak. Galatasaray'dan satın alma opsiyonlu kiralanma şeklinde bir teklif bekliyorum."
neden son günlerine doğru ahmed nijeryalı falan mı?

bir boktan haberleri yok, onu geçtim kafaları da basmıyor uydururken bile

Sezon başındaki kadro planlamamızı doğru kabul edersek ki bence eksikti o kadrodan Icardı sezonu kapattı Ziyech nerde bilen yok Nelson takımdan koptu sağ bek diye aldığımız adam parson çocuk tırt çıktı. As kadroda diye düşündüğümüz bu 4 herif puf oldu.
Yani bırak takımı geliştirmeyi fırsat kovalamayı falan sezon başına dönebilmemiz için bile en az 4 transfere ihtiyacımız var.

Transfere ihtiyacimiz var evet ama baski’yi takima degil yönetim’e kurun

Puan kaybettik diye hemen karalar baglamayin

Biz 3 sezondur yarisi önde götürüyoruz

Ilk sezon 4 puan önde götürdük ocak ayindan itibaren

Gecen sezon 2 puan önde götürdük ocak ayindan itibaren ve fener sivas da puan birakinca 4 e ardindan 6 ya cikardik

Bu sezon yine öndeyiz ama hala önde gitmenin nasil bir psikolojisi oldugunu taraftarimiz anlayamadi

Disasi Davinson Jakobs
Buchanan Torreira Sara Barış
Yunus
Osimhen Rashford​

Derhal elden çıkarılması gereken futbolcular var bu takımda. Efe akman demirbay berkan yusuf demir derhal şutlanmali. Ptt 1. Ligde bile forma giyemez bu adamlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt