Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osimhen leblebi gibi gol atmalı. Ofsayta dikkat etmeli ve artık bulduklarını kaçırmamalı.

İcardi nisandan önce dönemeyecekse onun da lisansı dondurulmalı. Duygusal düşünülecek zaman değil. Yedekten oyuna atacak adam yok. Avrupada finale çıkarsak ne olursa olsun oynayacakmış. Final oynama ihtimalimiz %1 bile değil zaten. Süperlig için yerine başka bir isim yazarsın Avrupada zaten oynayabilir diye biliyorum. Boş yere kontenjan yerseniz taraftarda İcardiye kurulacak, yaptığı her hareket göze batacak. İcardiyi kazanmak değil kaybetmek olur bu durum.
Vallahi anlatamıyoruz ki. Kazara avrupada finale yürüsen bu herif oynayabilecek hale gelirse avrupada listeyi değiştirmediğin için oynayabiliyor.

transfersizlikten böleyiz

16414.webp

Lemina yerine maestroda olabilir yaş bakımından daha iyide olabilir dün fener adama maçında ne yaptığını bilen tek adamdı sahada
Ben hala iddia ediyorum torreiraya verdiğimiz görevi verebileceğimiz adamı takım içinden çıkarabiliriz(berkan, jelert) idare edebilir ancak sara sakatlanınca gördük ki oraya koyabileceğimiz muadil bir oyuncu yok takımda.

Lemina her ikisini de yedekler
Lemina her ikisiyle kusursuz bir şekilde 3.adam olarak oynar.
Yeri gelir 3lüde sağ stoper oynar.
Sara seneye iyi teklif geldiğinde me yapacağız diye sağa sola bakıp ahlamayız en azından bir hareket alanı sağlar bize.
Lemin hava topunda güç sağlar.

Her bölgede oynayabilen adam isteyen hoca lemina gibi bir ismi nasıl istemez anlamıyorum.
Demirbay denen adam 800 dakika oynamış tüm maçların neredeyse 3te birine denk dakika, kalan maçlarda daha da çok oynamalı demek oluyor ki kalan maçlarda ortalama 40 dakika oynayacak(oynaması gerekecek) e abi bu adam lemina olur işte
Kaan dinlenir, torreira dinlenir, mertens dinlenir, sara da dinlenir

Ha oldu ki yazın araplardan iyi teklif aldı yine gidersin denilebilir abi.
Önümüzdeki 4 ay çok önemli ve maximum verim alabileceğin çok adam yok.

Yanliz ifb, Lyon'u yenemezse Avrupa Liginden elenir. Hemen altında Midtjylland var ve kendi aralarında mac yapacaklar haftaya. Mourinho itini locadan izleyeceğim. Mac sonu resim çektirme olasiligi var. Mourinho'ya söylemek istediğiniz lafları buradan paylaşın. Kendisine aktarıp aktarmayacağım kaç tane bira ictigime bakar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt