Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 23.092
- 21.029
- 1.848
Osimhen leblebi gibi gol atmalı. Ofsayta dikkat etmeli ve artık bulduklarını kaçırmamalı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rigas macida öyle çok rahat çıkacaktık. Hep sağ tarafınızdan gelip attılar golü bir sağ bek alamadilar9 veya 10. bitireceğiz gibi maalesef uefayı
malmö maçı çok can sıktı ya
Hemen iletiyorum Sedat BeyOsimhen leblebi gibi gol atmalı. Ofsayta dikkat etmeli ve artık bulduklarını kaçırmamalı.
Vallahi anlatamıyoruz ki. Kazara avrupada finale yürüsen bu herif oynayabilecek hale gelirse avrupada listeyi değiştirmediğin için oynayabiliyor.İcardi nisandan önce dönemeyecekse onun da lisansı dondurulmalı. Duygusal düşünülecek zaman değil. Yedekten oyuna atacak adam yok. Avrupada finale çıkarsak ne olursa olsun oynayacakmış. Final oynama ihtimalimiz %1 bile değil zaten. Süperlig için yerine başka bir isim yazarsın Avrupada zaten oynayabilir diye biliyorum. Boş yere kontenjan yerseniz taraftarda İcardiye kurulacak, yaptığı her hareket göze batacak. İcardiyi kazanmak değil kaybetmek olur bu durum.
Vallahi anlatamıyoruz ki. Kazara avrupada finale yürüsen bu herif oynayabilecek hale gelirse avrupada listeyi değiştirmediğin için oynayabiliyor.
nEYa trans ya istif
Pedro Malheiro nun amcasının oğlu imiş
Zeki Çelik de güzel hamle olur.Skrniar, Maestro, Romulo, Kutucu
kafi
Ben hala iddia ediyorum torreiraya verdiğimiz görevi verebileceğimiz adamı takım içinden çıkarabiliriz(berkan, jelert) idare edebilir ancak sara sakatlanınca gördük ki oraya koyabileceğimiz muadil bir oyuncu yok takımda.Lemina yerine maestroda olabilir yaş bakımından daha iyide olabilir dün fener adama maçında ne yaptığını bilen tek adamdı sahada
gslilerin bu ağlaklığı ve şımarıklığı hakkında ne düşünüyorsun
İçimden bir ses Kazimcan Karatas geri dönecek diyorIcimden bir ses Cherki gelecek diyor