Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yanliz ifb, Lyon'u yenemezse Avrupa Liginden elenir. Hemen altında Midtjylland var ve kendi aralarında mac yapacaklar haftaya. Mourinho itini locadan izleyeceğim. Mac sonu resim çektirme olasiligi var. Mourinho'ya söylemek istediğiniz lafları buradan paylaşın. Kendisine aktarıp aktarmayacağım kaç tane bira ictigime bakar.
Fenerbahçe logolu bir mendil hediye edebilirsin kendisine.

Yanliz ifb, Lyon'u yenemezse Avrupa Liginden elenir. Hemen altında Midtjylland var ve kendi aralarında mac yapacaklar haftaya. Mourinho itini locadan izleyeceğim. Mac sonu resim çektirme olasiligi var. Mourinho'ya söylemek istediğiniz lafları buradan paylaşın. Kendisine aktarıp aktarmayacağım kaç tane bira ictigime bakar.
Gelmişine ve geçmişine selamlarımı iletebilirsen sevinirim rtş.

Orta saha yok, sağ bek yok, kanat eksik ama biz son ihyiyacımız olan stopere para veriyoruz
Abdülkerim ve Nelson un haline bakacak olursak stoper son değil temel ihtiyaç haline gelmiştir.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Okan Buruk: "Transfer için çok çalışıyoruz. Bunun mesajını da verelim. Bir beraberlik olunca transfer daha çok ortaya çıkarılmaya çalışılıyor ama zaten çok iyi oyunculara sahibiz ama takviye için yoğun şekilde çalışıyoruz. Başkanımız, yöneticilerimiz gerçekten bu anlamda ne gerekiyorsa yapacaklar."

Kapatın nöbeti.

Mal mıyız yedek oyuncu yokken yazın gelecek adam için hem şimdiden adam vereceğiz hemde para vereceğiz.

Kaya sen bunları götünden uyduruyorsun gibi artık emin oldum.

Okan hoca transferler yakin demis

war mi oyle bisey

Cherki muhtemelen kendini zidane falan zannediyordur asla buraya gelmez

Ben hala iddia ediyorum torreiraya verdiğimiz görevi verebileceğimiz adamı takım içinden çıkarabiliriz(berkan, jelert) idare edebilir ancak sara sakatlanınca gördük ki oraya koyabileceğimiz muadil bir oyuncu yok takımda.

Lemina her ikisini de yedekler
Lemina her ikisiyle kusursuz bir şekilde 3.adam olarak oynar.
Yeri gelir 3lüde sağ stoper oynar.
Sara seneye iyi teklif geldiğinde me yapacağız diye sağa sola bakıp ahlamayız en azından bir hareket alanı sağlar bize.
Lemin hava topunda güç sağlar.

Her bölgede oynayabilen adam isteyen hoca lemina gibi bir ismi nasıl istemez anlamıyorum.
Demirbay denen adam 800 dakika oynamış tüm maçların neredeyse 3te birine denk dakika, kalan maçlarda daha da çok oynamalı demek oluyor ki kalan maçlarda ortalama 40 dakika oynayacak(oynaması gerekecek) e abi bu adam lemina olur işte
Kaan dinlenir, torreira dinlenir, mertens dinlenir, sara da dinlenir
Kesinlikle doğru 15/20 güm önce burada çok dile getirdim ben orta saha işini hepte sara Torreira var 12 kişi mi oynucaz yedektede kaliteli adam olamaz vs dendi Hatay maçında sara olsa puan bırakmazdık sara gösterişten uzak faydalı oyuncu bu takım için osimhendende diğer herkezden de daha elzem bu herifin mutlaka yedeği olmalı lemina da olur maestroda lemina biraz daha defansa dönük maestro biraz daha ofansı iyi olan bir orta saha bence ikiside yedekler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt