Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.069
- 39.376
- 3.993
Bize havadan iyi ve kesici stoper lazım, bunun karşılığı nelssondu normalde ama hoca istemediğini göre Skriniar en mantıklı oyuncu bonservis vermeden
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nasıl yok yav 2-0 olacaktı maç seni maçta Muslera tuttu. Ne yapsın altı pastan top vurduran defansa.Gelen giriyor geçen giriyor öyle çok pozisyon da vermiyoruz..Bazen geçiş yiyoruz ama ligde rakipler beceriksiz olduğu için pozisyona dönüşmuyor zaten..Sezon başından beri 1 tane şunu da ne kurtardı denilecek pozisyon yok.Dun mesela irfancan 0-0 ken bir top çıkardı bir tane böyle kurtarisi yok uzun zamandır..

Emeghara geliyor, nefis top emegharaya, sokuldu kaleye dogru
emeghara emeghara cok kotu vuruyor emeghara
gibi nobet
Ulan ne beklemiştim bu transferin gerçekleşmesi icin yıllar önce. Gazetelere hücum ederdim.![]()
achile emena gelmedimi daha orta sahaya
Hataylı KİLAMAya ne dersiniz ???
Hataylı KİLAMAya ne dersiniz ???
Düşünsene rüdigeri rakibin aklını alıyor maç öncesi rüyalarına giriyor işte öyle bir adamSkriniar hic heycanlandirmiyor beni ya. Beni daha cok atletik topcular heycanlandiriyor, yok mu atletik sag bek, orta saha kanat/forvet transferiiii