Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Royal için emre utkucan hayır dediysen alınsın, evet dediyse alınmasın

Bu arada sağ stoper oynaması falan hikaye.

Skriniar gelirse ya Skriniar klübede olur ya Emerson. Gereksiz hamle yapıyoruz
Son maç Abdülkerim çıkıp yerine Berkan ile devam ettik. Kulübeye gidecek olan Abdülkerim olur mevcut performansı ile.

Emerson Royal ile ilgili çok yakın bir zamanda Emre Özcan'ın çok güzel değerlendirmesi vardı. Oyuncunun çöküş döneminde olmasıyla alakalı. Muhtemelen Tardini Büfe programındaydı.
fonseca nin calabria'yi kesip kendisini 11e monte etmesini olumlu bulmadigimi belirtmistim ilk donem.
hoca gitti, simdi de kendisi yolcu anlasilan .

diger baslikta da dedigim gibi , peak den weak duruma gecmis bir oyuncuya -bold mesafeliyim .

illa sag alinacaksa, celta'li oyuncu dan yanayim . versatile ve derinlikli olmasi da ekstra artisi .

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli

saygi ve selamlar.

muslera
emerson davinson abdül
barış torreira sara jakobs
yunus xx
osimhen

+kutucu+sangare​

Abdulkerimle bağımsız demeye çalışıyorum. Stoper oynayacak bi eleman değil Royal.

Skriniar-Davinson yan yana bilemedim
Davinson sol stoper olarak devam eder, Skriniar sağ stopere geçer. Abdülkerim seken topları alamıyor, arkasına düşenlere yetişemiyor. Bizim için zaafiyet yaratıyor mevcut hali. Davinson en azından daha az zaafiyet yaratıyor, oraya Skrinar eklemlenmesi ile toparlarız bence.

Hem stoper hem sağ bek yerine sağ bek ve ortasaha alsak daha doğru olurdu diye dusunuyorum

Davinson sol stoper olarak devam eder, Skriniar sağ stopere geçer. Abdülkerim seken topları alamıyor, arkasına düşenlere yetişemiyor. Bizim için zaafiyet yaratıyor mevcut hali. Davinson en azından daha az zaafiyet yaratıyor, oraya Skrinar eklemlenmesi ile toparlarız bence.

Davinson sol stoperde iyi değil ki. Geçen sene rams parktaki fener maçındada gördük bunu

Bu arada bizim 1 tane kiralık limitimiz var onu da hatırlatayım.

Zaha amerikaya gittiği için 2 oldu mu emin değilim de net olarak 1 hakkımız var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt