- 17 Ağustos 2009
- 44.181
- 33.294
- 3.448
Geçen sene içerideki Fenerbahçe maçında mükemmel oynamıştı Davinson. Bats çok çaresiz kalmıştı.Davinson sol stoperde iyi değil ki. Geçen sene rams parktaki fener maçındada gördük bunu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçen sene içerideki Fenerbahçe maçında mükemmel oynamıştı Davinson. Bats çok çaresiz kalmıştı.Davinson sol stoperde iyi değil ki. Geçen sene rams parktaki fener maçındada gördük bunu
Kiralık değilse yanlış iş yaparız. Bana göre sağ bek transferi yanlış 3'lüden devam etmeliydik.Kiralık değil diyorlar. 5ten fazlası fuzuli olur
Keşke kiralık olsa duruma göre dehleriz
Geçen sene içerideki Fenerbahçe maçında mükemmel oynamıştı Davinson. Bats çok çaresiz kalmıştı.
Sağ bek lazım bence. Kaan işi baydıKiralık değilse yanlış iş yaparız. Bana göre sağ bek transferi yanlış 3'lüden devam etmeliydik.
Oyun falan kuramadık. Fb önde baskıda ezdi bizi. Nasıl mükemmel oynamış oluyor. Zaten bizim takımda 1 tane iyi oynayan yoktu o günGeçen sene içerideki Fenerbahçe maçında mükemmel oynamıştı Davinson. Bats çok çaresiz kalmıştı.
Ben komple 3'lüye göre yapmalıyız bundan sonra planı taraftarıyım. 4'lü oynatma planı varsa katılıyorum. 3'lü de gerek yok bence. Stoper, 9.5 ilk öncelikler sonra Mertens bölgesine adam lazım.Sağ bek lazım bence. Kaan işi baydı
Fenerbahçe hiç bir şeyi ezmedi. Maçın duygusallığı yüzünden içeriği unutuldu muhtemelen. Maç boyu kapanıp durdular kopenhag gibi. Karşılama oyunu oynadılar. Tesadüfi bir golle de kazanıp gittiler. Davinson gayet iyi oynamıştı o maçta.Oyun falan kuramadık. Fb önde baskıda ezdi bizi. Nasıl mükemmel oynamış oluyor. Zaten bizim takımda 1 tane iyi oynayan yoktu o gün