- 5 Eylül 2014
- 85.471
- 71.507
- 4.513
alem biliyor adam değilsinBen bu adamın hep Galatasaray başkanı olmasını istemişimdir..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
alem biliyor adam değilsinBen bu adamın hep Galatasaray başkanı olmasını istemişimdir..
Avustralya A-Ligi ilgi alanım değil sevgili dostum
Rensch
Ajax > Roma
5 milyon euro
Önceki durumu için diyorum.Coman çöp ya
Süleyman abim beğenmiş benim de beğenesim geldi kanks yavbu herif bildiğin milanın 11 topçusu yaw
nasıl alcez
Farioli onu bu sezon sol bek olarak kullaniyor cunku ayagi temiz oldugu icin ileri gidip ofansif katkida verebiliyor. Yani yeni bir solbek doguyor diyebiliriz, elit kuluplerin scoutlari simdiden gozune kestirmistir.hato nasıl stoper
TRUST INEmerson royal tottenhamda rezaletti. Demekki milandada tutunamamis. Biz napcaz bunu yav
Resmen bedavaRensch
Ajax > Roma
5 milyon euro
ayak önemli üstatFarioli onu bu sezon sol bek olarak kullaniyor cunku ayagi temiz oldugu icin ileri gidip ofansif katkida verebiliyor. Yani yeni bir solbek doguyor diyebiliriz, elit kuluplerin scoutlari simdiden gozune kestirmistir.
Cunku 5 ay sonra sozlesmesi bitiyor.Resmen bedava
Jelert'in yari fiyatina neredeyse.
Yardır yardır bek oynatacağız heyizEmerson royal tottenhamda rezaletti. Demekki milandada tutunamamis. Biz napcaz bunu yav
Milan 11'e Walker'ı çekiyor.bu herif bildiğin milanın 11 topçusu yaw
nasıl alcez