Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
biz üst düzey kulüplerden oyuncu alabiliriz ama FORMDA veya sürekli ilk 11 oynayan oyunculari biraz zor aliriz. icardi'yi ne durumda aldigimizi hatirlayin.

opsiyonu yüksek de olsa günü kurtarmak adina bizim üst düzey bir sag bek getirmemiz gerekiyor zira hic sag bekimiz yok. adam tutarsa her sekilde zaten bonservisi alinir.

fener'in aldigi kostic juventus'ta kadro disiydi mesela. o bile katki yapiyor (formasinin verdigi cirkeflik özgürlügünü disarida tutuyorum)

Jelerte sans vermeyecegimiz belli kiralamak lazim belki bi yerde parlar

Sene basi icin yusuf icin aynisini diyodum kalmak istedi ebesininkini gordu 2. Lige gider burdan

Milan taraftari yonetime baski yapiyormus, hemen sirtimizda havalimanina goturelim Emerson'u diye yaninda da hediyelik verelim baklava gibi birsey diyorlar :D

emerson’u en son ne zaman gordum allah bilir ama ayagi yok gibi yorumlari garipsedim yav. o tarz biri hic degildi bence ilginc geldi.

Milan taraftari yonetime baski yapiyormus, hemen sirtimizda havalimanina goturelim Emerson'u diye yaninda da hediyelik verelim baklava gibi birsey diyorlar :D
Havalimaninda Milan'li yöneticiler

1737383114132.webp

önünden yesin onlar, gelip iyi performu görünce görücem ben onları sokuk herifler, siz nesiniz de kimi beğenmiyorsunuz lan allahın loser takımı

Bu Emerson Royal denen adam Kaan Ayhan'ın gamsızı... Aralarında doğru dürüst bir fark yok, azıcık daha atlet/çabuk olabilir ama az yani... Pozisyon alması, konsantrasyonu falan da Kaan'ın gerisindedir. Tekniği ve oyun görüşü falan bile geride olabilir, ne de olsa Kaan orta saha oynayabilen bir adam. Gidip yine takımı yükseltmeyecek, sadece mevcutla üç aşağı beş yukarı anca eşdeğer bir çapsız herif buldular, onu alacaklar ve muhtemelen yine maksimum 5-10 maç içinde Kaan oynamaya başlayacak.

Avrupa Ligi hedefliyoruz diyorsan takımın en zayıf bölgesine eldeki mevcuttan BARİZ ÇOK DAHA İYİ birini bulacaksın. Bula bula Emerson Royal buluyorsan öyle büyük konuşmayacaksın.

Emerson Boey tadında bek sanırım, fiziksel anlamda Boey sonrası herhalde artık bir gerçek manada bek izleyebiliriz gelir ise.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt