- 3 Haziran 2015
- 56.943
- 66.070
- 4.143
Gs'yi büyük yazalim Necati beyben gsyi biliyorsam royali bonservisi ile aliriz
sonra da memnun kalmayip yeni sezon yine sag bek bakariz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gs'yi büyük yazalim Necati beyben gsyi biliyorsam royali bonservisi ile aliriz
sonra da memnun kalmayip yeni sezon yine sag bek bakariz
Bulmadım denk geldimBurada bunu kasdetmiştim. İyi bulmuşsun.Emerson Royal ile ilgili çok yakın bir zamanda Emre Özcan'ın çok güzel değerlendirmesi vardı. Oyuncunun çöküş döneminde olmasıyla alakalı. Muhtemelen Tardini Büfe programındaydı.
ÇOK İYİ ADAM BANA GÜVEN AMA KAFASI NE DURUMDA BİLMEMOlacak lan bu is heralde
Mac eksigi falan da yok mis gibi transfer olur
COK KARISIKKAFASI NE DURUMDA BİLMEM
Rakip kanat yaninda kosarken yere dusmesin yeterliÇOK İYİ ADAM BANA GÜVEN AMA KAFASI NE DURUMDA BİLMEM
yok ama korkum sık sık penaltı yapma potansiyeliRakip kanat yaninda kosarken yere dusmesin yeterli
Havalimaninda Milan'li yöneticilerMilan taraftari yonetime baski yapiyormus, hemen sirtimizda havalimanina goturelim Emerson'u diye yaninda da hediyelik verelim baklava gibi birsey diyorlar![]()
önünden yesin onlar, gelip iyi performu görünce görücem ben onları sokuk herifler, siz nesiniz de kimi beğenmiyorsunuz lan allahın loser takımıMilan taraftari yonetime baski yapiyormus, hemen sirtimizda havalimanina goturelim Emerson'u diye yaninda da hediyelik verelim baklava gibi birsey diyorlar![]()