Aykut Aydil
10 Numara!
- 13 Temmuz 2015
- 14.465
- 8.809
- 1.698
Ben de onun için dedim başkanE makul olani bu zaten?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben de onun için dedim başkanE makul olani bu zaten?
Menejerler bunu önerdi napalımBu Emerson Royal denen adam Kaan Ayhan'ın gamsızı... Aralarında doğru dürüst bir fark yok, azıcık daha atlet/çabuk olabilir ama az yani... Pozisyon alması, konsantrasyonu falan da Kaan'ın gerisindedir. Tekniği ve oyun görüşü falan bile geride olabilir, ne de olsa Kaan orta saha oynayabilen bir adam. Gidip yine takımı yükseltmeyecek, sadece mevcutla üç aşağı beş yukarı anca eşdeğer bir çapsız herif buldular, onu alacaklar ve muhtemelen yine maksimum 5-10 maç içinde Kaan oynamaya başlayacak.
Avrupa Ligi hedefliyoruz diyorsan takımın en zayıf bölgesine eldeki mevcuttan BARİZ ÇOK DAHA İYİ birini bulacaksın. Bula bula Emerson Royal buluyorsan öyle büyük konuşmayacaksın.
Kiralık vermiyordur Rennes. Emerson kiralık diyorlar, bana hala mantıksız geliyor hamle.O degilde 10 milyon euro verdikten sonra neden Assignon'u dusunmuyor bizimkiler? Malum gecen sene istemistik. Cocuk atletik ve cok hizli. Bizim oyuna cuk diye oturur.
Menajer talks gibi sanırım bu noktadan sonra.O degilde 10 milyon euro verdikten sonra neden Assignon'u dusunmuyor bizimkiler? Malum gecen sene istemistik. Cocuk atletik ve cok hizli. Bizim oyuna cuk diye oturur. Garip buluyorum bazi seyleri.
recep sen misinHem Emerson hem Skiniar olmaz heralde
böylee kadroların olduğu sezonlar 34 maçın 34ünü nasıl izledik yav.
Bu sezon başı da istediğimiz bir adamdı Emerson.Menajer talks gibi sanırım bu noktadan sonra.
Burnley'deyken bir savunma yapıyordu evlerden uzak valla.Rakip kanat oyuncularına refakat etmek için oynuyordu sankiO degilde 10 milyon euro verdikten sonra neden Assignon'u dusunmuyor bizimkiler? Malum gecen sene istemistik. Cocuk atletik ve cok hizli. Bizim oyuna cuk diye oturur. Garip buluyorum bazi seyleri.
1 senedir sagbeksiz oynuyoruz, artik hala menajer onerisi olmadan oraya adam bulamiyorlarsa o transfer komitesinin basina bir profesyonel getirsinler.Menajer talks gibi sanırım bu noktadan sonra.
Burnley'deki gecici 6 aylik macerasi bir kistas olmamali. Ona bakarsan Yunus'ta 1 sene oynayip geri gonderildi. Assignon'un fiziksel kumasi bizim oynadigimiz oyuna uyuyor, bize ucup giden biri lazim zaten o mevki icin.Burnley'deyken bir savunma yapıyordu evlerden uzak valla.Rakip kanat oyuncularına refakat etmek için oynuyordu sanki
Opsiyonlu verirler, yani zorunlu tabi.Kiralık vermiyordur Rennes. Emerson kiralık diyorlar, bana hala mantıksız geliyor hamle.
Kvkk ya aykırıJelert mi Doue mi anketinde Jelert'i seçenleri ifşalayın da kimlerin yorumlarını ciddiye almaya gerek yok bilelim.